EL VEREDICTE CATALÀ 1r oct’2017 = INDEPENDÈNCIA !!*!!

 

11S – Tots a BCN (Reafirmem el 1r O i completem el 27 O)

No acceptarem com a vàlids els judicis i les sentències de la vergonya ecspanyola. No acceptarem com a vàlid res del que arribi d’ecspanya i ecscanya.

Fins quan deixarem que ens piquin i sotmetin?
Fins quan acatarem la seva llei de l’embut?
Fins quan pagarem perquè ens saquegin i humiliïn?
Fins quan callarem, ens ajupirem i permetrem que ens neguin i suplantin?

No hi ha diàleg possible amb qui et vol destruir i subjugar.
No hi ha diàleg possible amb Espanya; dir el contrari és un engany dels que no han tingut coratge de portar al seu acompliment la Declaració del Parlament Català del 27 d’octubre del 2017.

La repressió amb la que espanya pretén doblegar Catalunya és la violència que ja patim des de fa 303 anys, que inútil i ingènuament ha pretès evitar Puigdemont no fent efectiva la República.

El groc denuncia als repressors i la seva repressió, per això els fa tanta ràbia. Quan veieu algú violentat i enfurismat contra l’indefens groc és que és un repressor i un colonitzador de fet, amb una mena de podridura que alguns humans porten a l’ànima.

El llaç rosa és per a vèncer el càncer de mama. El llaç groc és per a vèncer el càncer de la violència, de la impunitat i de la repressió.

En la mesura que els hostatges són penyora de bescanvi i xantatge de l’estat espanyol per doblegar Catalunya, el llaç groc és un clam als nostres polítics i capdavanters i al Poble Català Lliure sencer perquè es comprometi a completar la DUI catalana de l 27 d’octubre del 2017 i portar-la per a la seva certificació positiva al Tribunal de Dret Internacional de La Haia.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.


 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *