Els Partits Polítics Republicans, subparlament Independentista. Utopia?


El Consell de la República

Les decisions dels independentistes al Parlament i govern del Principat han de provenir del Consell de la República, un Parlament virtual a l’exili, dels mateixos parlamentaris realment escollits.

A la propera contesa electoral o millor ara ja, en el govern i programa que ara s’ha de pactar, els partits independentistes haurien de construir una candidatura única -Parlament Republicà interí- dins la qual s’articulessin les decisions segons les negociacions i pactes assolits per l’entesa o majories dels respectius diputats.

Aquesta Candidatura “República Catalana Independent interina” hauria d’actuar en bloc i amb una sola veu en el Parlament de Principat, el Parlament espanyol i el Parlament europeu.

Les decisions que cregués oportunes i convenients en favor de la República Catalana Independent les podria consultar als catalans amb Referèndums com es fa normalment a Suïssa. Serien el primer dels estils de la nova República. Referèndums per Internet com ho fa l’ANC. Fins hi tot Referèndums referits al Procés Constituent que podria  començar ja des de Waterloo.

Però sembla que Puigdemont està dormint, no és que estigui despullat però potser va amb pijama.

Si els polítics i els partits republicans d’ara no en són capaços, no tindrem independència fins que escollim homes nous que no somniïn amb autonomismes europeus i de veritat estiguin disposats a defensar la República Catalana Independent i amb ella els Drets i Constitucions del Poble Català.

Fem República en tot i per tot fins que esbotzem el murs que ens tenallen.

Necessitem una classe política renovada en lucidesa, estratègia i fermesa. Cal aclarir i netejar els conceptes i el valor de l’objectiu que ens hem proposat: Restituir amb èxit la nostra nació, la nostra llengua, les nostres llibertats i constitucions, la nostra independència.

En les properes eleccions serà necessari considerar noves apostes polítiques com per exemple la del partit UPDIC de Jordi Fornas -Units per a Declarar la Independència de Catalunya”, noves forces que competeixin amb ERC, PDCAT i la CUP, per canviar i millorar totes les tàctiques i estratègies de cara a assolir la Independència.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *