Perquè l’OTAN expulsa “España” de les maniobres d’Estònia?

Jordi Fornas Prat

… /…  el control del territori es pren amb gent compromesa, amb audàcia i per sorpresa.

El “control del territori” significa les estructures de l’Estat al nostre territori i això inclou les agències tributàries.

Això ha d’anar acompanyat d’una declaració d’independència de representants del poble català i de la demanda de reconeixement internacional a tots els països del món i organitzacions internacionals.

Evidentment no és fàcil ni es pot improvitzar, cal coordinació i un treball previ que fins ara no s’ha fet, però si es va poder organitzar un 1 d’octubre (i abans un 9N) amb èxit (i això estant l’Estat advertit del dia, lloc i hora) és evident que és possible i altres ho han fet abans i amb èxit.

No és necessari un exèrcit (en el sentit clàssic), ni els espanyols podran utilitzar el seu en aquest cas per la seva pertinença a la UE i la OTAN. I posats en la hipòtesi de que ho fessin, això no els serviria, ni hi té d’haver cap massacre, com alguns han volgut fer creure.

(EXTRET DEL FACEBOOK, escrit per Jordi Fornas, fundador de l’UPDIC, ex alcalde de Gallifa i alcalde honorífic de Venècia, capital del Venet.

“Digueu-me conspiratiu”  Salvador Molins, CDR*bic

Resulta que l’OTAN ha expulsat “España” de les maniobres que aquests dies s’estant fent a Estonia. La causa oficial: Haver disparat, un avió d’aquests que es van comprar al Trumpp o als alemanys fa pocs mesos  i que més d’una vegada amb el seu soroll sobre mateix de les taulades han intentat intimidar darrerament als catalans, tal com esmentava va disparar un míssil quan no tocava i sort que no va tocar enlloc.

El lloc, Estònia, un dels pocs defensors, amb gran dignitat, del cas català  (1r i 27 d’octubre del 2017) mentre Palestins i Andorrans ens engegaven als lleons “parleu amb Madrid, sou un assumpte interior espanyol” -pobres Palestins, ai las, ells són de la mateixa manera un assumpte interior de ves a saber quí?-

La causa?  Per un error greu d’un pilot militar s’ha d’expulsar tot un prepotent Estat Europeu? L’OTAN, què no li pot permetre a “España”?  La prepotència d’uns generals que no respecten els escalafons de poder de l’OTAN?  Una amenaça velada als defensors dels catalans? Amenaces d’SpainBrexit per tal de sotmetre fins a  nivells extrems als catalans? Vés a saber? Sigui com sigui hi ha mar de fons!

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *