No Sr. Torra. Prou Referèndums! Portem la DUI del 27-O a La Haia.

 

La República Catalana Independent és l’edifici que hem de construir sí o sí per voluntat expressa dels catalans del 1r d’octubre del 2017.

Mala idea Sr. Torra. Prou de Referèndums! Completem la DUI del 27-O

No ho oblidem, no ho retardem …

Treiem les barricades espanyoles amb que els espanyols “sin mando” i els “españoles con mando” intenten impedir-ho.

Barricades?  -Sí!

Primer els cops de porra.

Segon els empresonaments i segrestat dels ostatges -la competència espanyola, saltant-se totes les lleis democràtiques internacionals va i empresonen als paletes-.

Tercer, com sempre, traient-se lleis de la butxaca per tal de fer il·lícita l’obra a posteriori.

Quart dient que han de dialogar i que si tu comences a fer l’obra ells no dialoguen.

Cinquè dient que d’obra nova res de res, que esperis segles i només facis les reparacions que mai t’han deixat fer quan ells ja hagin nomenat noves comissions amb altres obres d’altres països, i bla, bla, bla …perquè tres, quatre o vint anys després vinguin PP i CS més altres partit i gent com VOX o SSC i t’ho tombin amb referèndums, signatures o pels seus pebrots i prou de fer la voluntat dels catalans!

Cisè dient que ja no us empresonarem més … però sigueu bons minyons i aneu esperant les comissions, no us mogueu de moment, … perquè sinó el 155 serà més fort, més ràpid, més compartit per tots els “españoles todos”.

Fer la Independència i construir la República és l’encàrrec del Poble Català del 1r d’octubre. Comencem a treballar!

Som treballadors els catalans … no!?
Doncs comencem!

Compte però, Srs Torra i Puigdemont, amb els materials, els plánols, les eines, els plaços de lliurament de l’obra … perquè, sobretot, no s’enganyin i menys encara intentar enganyar-nos a tots els catalans dipositaris de la sobirania i conscients de la democràcia, no ens parlin de fer un altre Primer d’Octubre, que els passa pel cap? no saben que un Referèndum d’Autodeterminació és una cosa molt seriosa, és la voluntat d’un Poble i a més és vinculant, el que vol dir que obliga.

Repetir-el de nou? Quina indignitat! És que es foten dels catalans, del seu Dret a Decidir i de la mare que ens va parir?

No desdibuixem, ni suplantem, ni dupliquem, ni enterbolim, ni deixem sense validesa el que tots hem encertat a dir que el valor més preuat que hem assolit exercit i guanyat des que Macià i Companys també van Declarar la República !

El que de veritat hem de fer per dignitat, seriositat i respecte a tot el Poble de Catalunya, és completar la Declaració Unilateral d’Independència de Catalunya del 27 d’octubre del 2017. Acabar la feina que vàrem començar, falta molt poc, i com a colofó de tot plegat, portar la DUI votada al Parlament pels 72 diputats i guanyada per majoria absoluta al Tribunal de Dret Internacional de La Haia perquè la certifiqui.

Res de seguir donat voltes a la sínia processista, referèndum rere referèndum, fent-ne un primer i després un altre que el desqualifiqui. Aquesta sí que és la voluntat “d’ecscanya” i dels seus governs, partits, jutges, fiscals, parlament, gent … Aquest sí que serà el nostre enfonsament en les arenes movedisses de la desmemòria.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.

  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *