CATALUNYA VOL LA LLIBERTAT PER A TOTS. Espanya vol la presó per a 2.300.000 catalans.

Catalunya vol recuperar la seva plena sobirania, fer realitat de nou la seva autodeterminació.

És l’hora dels Pobles, l’hora que completarà la llibertat de tantes i tantes persones de Catalunya i d’arreu del món que encara la tenen prohibida en tota la seva plena intensitat.

Ho va escriure una prestigiosa periodista israelí -ara no m’en recordo el nom- al Diari Jerusalem Post, pocs dies abans del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, “si algú pot fer realitat la Independència sense violència són els catalans”.

Espanya, la violenta, la terrorista, l’odiosa de l’odi que vol acusar i penalitzar als altres, l’imperi caduc, vol continuar sotmetent Catalunya a les seves arbitrarietats, a les seves mentides i maquinacions. Llarena, Lamela i demés jutges i fiscals espanyolistes rancis fills predilectes de l’imperio franquista i fascista, volen imputar, acusar i tancar a la presó als catalans que han gosat defensar amb immensa honorabilitat la voluntat de llibertat i independència dels seu Poble que és Catalunya.

Ara Llarena al que la justícia alemanya l’ha deixar en calçotets per les seves falses i brutes maquinacions contra el Dret de Decidir dels Catalans, fa la justícia a la seva mida, com sempre han fet els “españoles con mando” i convoca i desconvoca extradicions a cor que vols, tot per la seva set de venjança, tot per destruir la Nació Catalana, tot per poder jutjar-els i castigar-els a la pena màxima, tot per fer ajupir de nou als catalans en la submissió de les colònies i dels esclaus, perquè abandonin una vegada més la defensa dels seu suprem anhel. La història continua, no pot ser que els catalans s’escapin de les urpes de “la morta” que no s’acaba de morir mai, com un zombi que quan ja quasi t’estàs escapant del seu ferum de mort, es podreix una mica més en suc llefiscós que et tornar a atrapar pels peus. Quina pudor! quin fàstic! quina malestrugança!

Aquesta és la gran diferència: Catalunya, la llibertat!   Espanya la submissió i l’empresonament pel pes de la seva legislació amarada d’absolutisme que ofega!

Catalunya llibertat per a tots. Espanya presó per a 2.300.000.

Espanyols, Ciutadans i aliats contra Catalunya, fiqueu-nos a tots a la presó! Haviam si així rebenteu d’indigestió!

Merkel, Junker, Dask, no digueu res, calleu indignes europeus, els catalans no us mereixem, no mereixem aquest càstig i la ignomínia de la que també formeu part.

Catalunya vol recuperar la seva sobirania, fer realitat de nou la seva autodeterminació.

Catalans! preparem un altra Vaga General com la del 3 d’octubre, però aquesta vegada sense hora de tornada, fins completar la DUI del 27 d’octubre del 2017.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *