Amb pocs presos i alguns exiliats, ens tenen agafats pels petrecols a 2.300.000 catalans. Alguna estratègia ens falla. Algun estrateg ens cal !

Els homes del MxI, Moviment per la Independència, que ja va definir l’ANC en els seus començaments, hauríem de coordinar-nos,  hem d’assolir la consciència de formar un sol cos, el poli rabiut de la pel·lícula ja que l’ANC moltes vegades fa de poli bo, respectuós i mesurat, suposo que d’alguna manera és el que ha de fer per no escampar massa el ramat dels partits. Seria bo un potent MxI on tots els independentistes hi fossim com a elements ferms i potents. Algú que relligués tot l’independentisme per sota, per sota del substrat dels Partits i associacions, tots aquesll dos milions  i escaig que vàrem votar Sí a la Independència l’1 d’octubre del 2017.

El tema de la Declaració de la Independència unilateral va agafant força i això crec que és gràcies a tants i tantes dones i homes que cada dia que passa en són més conscients.

En el Procés Constituent que no acaba de començar ja toca parlar de la Constitució de l’Havana.

On és Santiago Vidal?  Ell té la preparació suficient per reorganitzar el Poder Judicial Català en una setmana i no crec exagerar, com ell segur que hi han més jutges, notaris i advocats, deuen estar aplegats en una sectorial de l’ANC adormida o és que estan als llims?

Hem de construrir ja els tres poders catalans d’estat: el poder legislatiu, el poder executiu i el poder judicial, com si fossin a l’ombra … rebels!  Des de fora o des de dins … però es pot saber què coi esperem?!

El que ja ens cal ara són les decisions -d’estat. Ja el 3, el 10 i el 27 d’octubre ens van caldre decisions d’estat, però, ai las, el més calent encara és a l’aiguera! Macasun!

Amb pocs presos i alguns exiliats, ens tenen agafats pels petrecols a 2.300.000 catalans. Alguna estratègia ens falla. Algun estrateg ens cal !

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, MxI, soci ANC, soci ÒMNIUM.

   

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *