El moment fundacional de la República Catalana és el 27 d’octubre del 2017, amb la votació de la DUI al Parlament.

 

No hi haurà Estat Català Independent en forma de República si no completem la Declaració d’Independència del dia 27 d’octubre, la DUI i tots els requisits que la faran viable, àdhuc bancs, assegurances, reconeixement internacional i suport policial i militar:

Marta Vilalta, portaveu actual d’ERC s’equivoca. L’1-O no és El moment fundacional de la República Catalana, sinó que aquest moment fou el 27 d’octubre del 2017, quan es va donar compliment al mandat del Poble i al compromís de Carles Puigdemont de Declarar la Independència 48 hores després del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, havien passat 24 dies de les compromeses 48 hores quan es va votar i guanyar la DUI al Parlament Català, 72 vots afirmatius,  majoria absoluta -68 diputats- davant de tot el Poble català, uns, molts, darrera les balles vergonyoses que separaven el Poble del seu Parlament i els demés catalans ho vam veure i seguir per televisió.

https://www.vilaweb.cat/noticies/marta-vilalta-voluntat-de-fer-autonomisme-ni-una-voluntat-de-fer-republica-tota/

—————————–.

COMUNICAT DEL BIC

(Berguedans per a la Independència de Catalunya)

Actualment “CDR*bic”, Catalans -nacional i políticament- en Defensa de la República, Catalana i Independent”.

_______

1  –  Ens Reafirmem en el Sí al Referèndum “Vinculant” d’Autodeterminació de Catalunya del dia 1 d’Octubre de l’any 2017.
.
2 –  Ens comprometem i ens preparem per a completar el mandat de la DUI votada al Parlament de Catalunya per la Majoria de 72 diputats a primera hora de la tarda del dia 27 d’Octubre del mateix any 2017.
.
3 –  Creiem que és urgent l’hora en la que cal portar l’esmentada DUI al Tribunal de Dret Internacional de La Haia per a la seva aprovació i certificació, tal com es va fer en el cas de la DUI de Kosovo.
.
4  –  El darrer pas del “Procés de Recuperació de la set vegades centenària Independència de Catalunya (985-1714)” serà assolir l’Ingrés de l’Estat Català en forma de República en l’Organització de les Nacions Unides (ONU).
.
5 – La Majoria Independentista del 9N, del 27S, de l’1 d’octubre i del 27 d’octubre és plenament democràtica, legítima, legal i suficient. Que ningú s’equivoqui. Els enemics de Catalunya i de la seva plenitud malden per imposar el fals i erroni discurs del “no som prous”.
.
6 – Dins de les files independentistes se senten veus que pretenen que sense Referèndum acordat, completar la DUI que vàrem declarar no és un camí ni acceptable ni viable, i pretenen tancar així la via Unilateral. Res més lluny de la realitat quan ja les forces polítiques espanyoles han blindat i tancat tota via possible de diàleg entorn al Dret d’Autodeterminació de Catalunya.
.
7 – La Independència no es demana ni pidola, ni tan sols es negocia, amb Espanya segur que no!, la Independència no es pot assolir amb les lleis espanyoles, el PSOE la negociaria en pla decoratiu i després el TC, el PP i Cs se la carregarien de la mateixa manera que es van carregar l’estatut, per tant per poder donar resposta al mandat del Poble sols resta completar la Via unilateral que vàrem començar al Parlament Català a primera hora de la tarda del 27 d’octubre del 2017.
.
CDR*bic
(Berguedans per a la Independència de Catalunya)
(President  i  vocals)

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *