Espanya en LI-QUI-DA-CI-Ó i el braç de Santa Teresa.

 
“Espanya en LI-QUI-DA-CI-Ó i el braç de Santa Teresa”

Els entesos diuen que Espanya i els espanyols veuen la Independència de Catalunya com una amputació.

Si Espanya fos musulmana, per lladre li tallarien un braç i després del dolor i la cauterització de la ferida no li passaria res, més encara, Catalunya és el braç de l’esquerra i Espanya del tot segur que és dretana com tot els d’esperit imperial.

Espanya sola, com el “manco de Lepanto” podria donar molt de sí. En realitat Espanya podria ser ben bé madura i lliure i no necessitar per a res de Catalunya. Quin goig alliberar-se dels catalans!

La Victòria de Catalunya no és destruir Espanya sinó tan sols alliberar-nos-en.

Un dels somnis d’Espanya m’imagino que seria fer coincidir la seva fisonomia amb la de la Península Ibèrica, però això ja fa segles que és impossible, els hi fallen Gibraltar i Portugal, i això per sort de molts ja és impossible.

Els Catalans d’avui hem de reafirmar-nos en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del prop passat 1 d’octubre del 2017, Referèndum vinculant de la voluntat del Poble Català, el seu Dret de Decidir inalienable com ho és de tot Poble i Nació.

I com a resposta vinculant hem de completar el que va mancar a la DUI catalana del 27 d’octubre del mateix 2017 per a fer real i palpable l’Estat Català Independent en forma de República.

Catalunya serà independent i tal com deia Mandela semblarà impossible fins que de cop i volta s’esdevingui,   i tal com va caure el Mur de Berlín també caigui el mur espanyol que empresona homes i pobles dignes i allibera els indignes.

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, membre d’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *