CALLA PONSATÍ !!! ???  versió 2.1 o 2.2  (Primer va ser el dia 10, ara el Pòker …)

Hem de ser fidels a la veritat però també hem de cercar i desenvolupar eines i idees que ens facin avançar. Dir que el català és una llengua espanyola és un parany i una trampa que ens havia parat la transició espanyola inclòs el Pacte Tarradelles – Suàrez del  que tan se’n parla ara per a promoció de terceres o mitges vies i desescalades de tensió per adormir i anular la nostra lluita, una tensió provocada per les forces antidemocràtiques promotores de l’odi i de l’anhelada fractura dels eterns enemics de Catalunya.

Si Torra vol tirar endavant i els demés anem trossejant-ho tot, com s’ho farà? Quina base tindrà per implementar la República naixent?

Ara l’eina primordial és reconquerir la moral de victòria, la confiança, la fe, la il·lusió que ens va donar força per arribar al Referèndum de l’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre del 2017, i la clarividència per completar i millorar tot el que no vàrem fer bé el dia de la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.

És veritat que hem fet coses malament, jo el primer, però no ens podem enfonsar ni tirar-nos per terra, seria el nihilisme absolut i no ens ho podem permetre. Ja no som al 1648, ni el 1714, ni el 1939, no som millors els catalans d’ara, gens millors, però també tenim virtuts i els temps han canviat, ara som a l’època de les versions informàtiques i tecnològiques, fins i tot Guttemberg s’està allunyant a marxes forçades, com un punt petitet que es fongués en l’infinit; quan jo tenia 12, 14, 18 anys els motlles tipogràfiques s’havien de desfer cada vegada que en volies fer un altre, en l’època del meu pare i el meu avi fins i tot cada pàgina d’un diari s’havia de fer cada dia i desfer-el tot seguit, no tenies prou tipografia -lletres i tipus de lletres- per anar guardant cada una de les pagines de cada un dels dies de cada any, després va venir la Linotípia, aquella màquina que feia ratlles de text en línies foses de plom, l’endemà havies de fondre el plom de text compost per tornar a refer noves línies de text, després, pocs anys després, ja vàrem invertir en una Fotocomponedora i tot seguit els ordinadors amb les seves versions millorades: PROGRAMA VERSIÓ 1.0, programa versió 1.1, programa versió 3,1 … etc.

Som a l’època de les versions millorades i millorables. Som República i si no ho som però ho volem i ens ho proposem, cada dia de nou, … aviat ho serem!

Jo no renunciaré, no hem rendiré, no m’aturaré!

Nosaltres ens reafirmem en la voluntat democràtica vinculant del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del proppassat 1 d’octubre del 2017.

Nosaltres ens determinem millorar i preparar-nos per a completar i acabar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.

Reforcem la nostra il·lusió, alimentem la nostra moral de victòria, coordinem-nos tots per units més que mai poder materialitzar l’Estat Català Independent en forma de República.

Tots junts, tots a l’una.

Salvador Molins, CDR*bic

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *