El símbols espanyols no són compartits pels milions de votants del Referèndum de l’1 oct 2017. Àngel Ros els ha de treure!

  

Àngel Ros menteix!  i se li veu la de sota.

El batlle de Lleida Àngel Ros menteix quan diu “que la Paeria continuarà retirant símbols ‘que no siguin compartits’ pel conjunt de la ciutadania”. Si no menteix que comenci a retirar els símbols espanyols que no compartim els ciutadans independentistes, que som bona part del conjunt de la ciutadania.

Així doncs ja pot començar per les banderes espanyoles de tots els edificis públics incloses les comisaries de mossos, de policia i quarters de l’exèrcit d’ocupació espanyol.

Àngel Ros només retirarà els símbols de reivindicació i autodefensa dels independentistes, no és cap secret que és un fervent fidel de l’estat espanyol, estat que ens sotmet amb les seves forces i institucions d’ocupació, que ens roba, empresona i que vol colonitzar-nos i destruir-nos. Àngel Ros és còmplice de tot això, per molt que ho vulgui dissimular. Tothom ho sap!

Senyor President Quim Torra, els ciutadans de Catalunya no afluixarem, vam votar i guanyar el Referèndum, vam votar i guanyar a través dels nostres diputats al Parlament Català la DUI -Declaració Unilateral d’Independència- del dia 27 d’octubre del 2017, vam veure com el President Puigdemont no complia de nou el mandat del Parlament de posar en marxa les primeres accions d’estat que se suposava havia de fer un cop Declarada la Independència. No afluixarem Sr. Torra, tinguiu ben present!  i digui-li al President Puigdemont que s’espavili a posar en solfa les noves institucions de la República. No afluixarem! vostès tampoc … suposem! Com va dir vostè, que feien a les Companyies d’Assegurances a Suïssa, esperem resultats.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre del CDR*bic, membre de l’UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM.

“El símbols espanyols no són compartits pels milions de votants del Referèndum de l’1 oct 2017. Àngel Ros els ha de treure!”

https://www.vilaweb.cat/noticies/torra-demana-a-ros-lluitar-junts-per-la-llibertat-dexpressio-i-que-no-criminalitzi-els-llacos-grocs-2/

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *