Reafirmem-nos amb la DI del 27 d’octubre. Les meves reflexions. 28 d’octubre del 2017.

UNITS PER DEFENSAR LA INDEPENDÈNCIA CATALANA:
Nosaltres sols! Com Suïssa i Israel.

El món ho vol així, dons haurà de ser així. Nosaltres també ho volem “Sols”!!!
Visca la República Catalana !

Reflexions després de la Proclamació.

Voluntat primera: Implementarem la República Catalana. No consentirem cap agressió exterior. No ens ajupirem a les pretensions estrangeres. Tanta por els fem?! Ens volen sols … doncs sols!

Primer de tot tinguem ben clar que amb l’acte de Declaració hem creat una nova legalitat. Oblidem Espanya, oblidem el 155, oblidem denúncies, querelles, multes, neguem-nos a tot això. Comencem de nou.

Primer Decret: Nomenament de jutges i cossos policials. Creació voluntariat.
Segon Decret: Cercar l’ajut comercial i militar. Pacte comercial, de valors, d’interessos i d’amistat.
Tercer Decret: Creació del Banc Català de la República. Començar a cobrar els impostos.

Hem arribat fins la Declaració, un pas de gegant per a la Catalunya sotmesa des de fa 300 anys. Hem fet el pas crucial, des de 2004, jo, Salvador Molins i Escudé hi he estat treballant contínuament, donat de la mà de Catalunya Acció i també actualment de l’UPDIC de Jordi Fornas. Catalunya Acció ha sigut humil, però persistent i constant i continuarem fins la plena consolidació de la 6a República Catalana.

Catalans, President i Vicepresident, i tot el govern i Parlament en ple, hem fet el Cim més alt i difícil, hem fet l’impossible per un Poble sotmès sota l’amenaça de les armes i de les lleis prepotents d’un estat terrorista, lladre i abusiu, ara ja està! no parlem més d’aquest enemic secular que voldria que la Nació Catalana hagués mort amb aquell Decret de Nova Planta, però Catalunya no ha mort ni morirà.

Comencem!:

1 – Creació del voluntariat per la defensa suau i constant de la República. Si es creu convenient, però està clar que ara els defensors i convençuts del nostre Poble ens hem d’organitzar mentalment i física, o sigui maneres i hores.

2 – Els Cubans han resistit, nosaltres també ho farem, ara hem d’implementar la República.

3 – Els alemanys acabada la 2a Guerra Mundial, l’endemà del Canvi de Paradigma van començar a treballar, i nosaltres també ho farem, una o dues hores per aixecar el seu país, nosaltres ja fa temps que ho fem i ho continuarem fent, cadascú a la seva manera però tots junts, una mica més organitzats.

4 – Hem de preveure un sistema de nomenaments per si hagués algun intent d’intervenció per part d’algú..

5 – Rearmem-nos psicològica i políticament. Aclarim idees. Fins ara el mur i forat que suposava estar anclats dins l’estat de les autonomies espanyoles, pensat per subjugar a catalans, gallecs i bascos, no ens deixava veure més enllà, i encara tenim la por i no sabem com fer-ho per passar d’aquesta gent, maltractadors compulsius. Oblidem-nos del passat!

6 – A partir d’ara, si volem tirar endavant i està clar que hi tirarem, hem de tenir ben clar que ara ja, el 155 espanyol, no té cap efecte dins la República Catalana, és il·legal, no ens interessa. Amb molt bona voluntat es va fer la llei de Transitorietat, cal aplicar-la de seguida, però no ens ha de fer por, ni vergonya, ni actitud de ruqueria deixar de fer els canvis necessaris en els moments necessaris a cop de Decret. Ho hem entès que amb la Proclamació de la República acabem de crear un nova legalitat, que hem d’implementar, tan si com no, totalment apart de la legalitat imperant al Regne d’Espanya, ara nosaltres, Catalunya ja no som al Regne d’Espanya, som a la República Catalana.

7 – És manifesta la voluntat de Diàleg dels catalans. Però no hi haurà cap diàleg fins que ells s’asseguin a parlamentar i a discutir sobre els actius i els passius i de quin tant per cent assumirem els catalans del deute comú un cop haguem descomptat tot el que ens han robat almenys des de l’any 1979.

8 – Hauria està bé que estats molt propers geogràficament ens haguéssim reconegut en aquestes hores en les que més bé ens faria un reconeixement d’aquesta mena. Però de moment no ho han fet. Fins i tot Andorra ens gira l’esquena. Nosaltres, els catalans, quan arribi l’hora mai deixarem de banda un Poble que aspiri a la seva llibertat. S’han conjurat per no fer-ho, sobretot alguns que
ens semblava que ho farien
.

Molt bé! ens volen solitaris -és una manera de dir-ho, voldrien que no existíssim- ens volen …  i el que és més curiós és que, en positiu, nosaltres també ens hi volem … sols com Suïssa i Israel!  Està clar, ningú ens regalarà res. Haurem de defensar la nostra Independència, ara sí! amb el treball constant, l’organització constant i el somriure a la cara constant i amable. Ja ho diu l’Estat Jueu “no tenim amics, només tenim pactes” pactes que els catalans haurem d’anar construint.
No canviarem la Llibertat i la Sobirania de la República ni per diners, ni per prestigis, ni per Europa.

9 – Companyes i companys de país, compatriotes de Catalunya, tingueu-ho ben clar, ens en sortirem! Armem-nos de la fermesa dels cubans. Tinguem present i defensem la llibertat i la sobirania per sobre dels sacrificis que hagem de suportar, esperem que siguin lleus.

10 – Catalunya, per tots els nostres avantpassats, els que han donat la vida seva i la dels seus per les nostres llibertats i comoditats, pel futur dels nostres fills i néts, no siguem perucs ni comodons. Lleu és i serà la nostra càrrega en comparació a tants i tantes homes i dones que han patit la repressió d’estats i persones terroristes de tots els temps.

Avui mateix, ara mateix, al Rif hi ha 450 persones empresonades per defensar la seva nació i la seva llibertat, moltes d’elles en vaga de fam, a aquests Rifenys hi podem sumar els nostres presos polítics, tots ells són persones i patriotes que no mereixen cap repressió ni cap violència de cap terrorista d’estat.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per defensar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *