Sí a la República! Trenquem la por i l’odi. Catalunya, Brussel·les, Suïssa

Reafirmem-nos tots els catalans lliures en la Declaració d’Independència de Catalunya  que una colla de poca-soltes i incomplidors no paren d’intentar negar. Una Declaració d’Independència no es fa ni simbòlica ni per broma, ni jurídica, ni política, es fa amb dignitat davant del Poble i no se l’enganya mai !

Defensem la República Catalana Independent proclamada el 27 d’Octubre a primera hora de la tarda. Que els que no van acabar la feina callin d’una vegada i es posin a treballar o que pleguin!

Sí a la República! Trenquem la por i l’odi. Catalunya, Brussel·les, Suïssa…

(Salvador Molins, CDR*bic, Catalunya Acció, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM)

——————-

Tots sabem que la resposta espanyola sempre serà la mateixa davant qualsevol president que realment vulgui complir el mandat electoral. I aquest mandat fa inevitable l’enfrontament que el poble català ja ha demostrat que no tem. Només estem esperant que ens diguin quan cal començar”

“I si fallés també el president Puigdmont? – simplement s’hauria demostrat el que Catalunya Acció ha dit des de sempre: cap partit autonomista no ens durà a la independència. Si cal, ja farem l’alternativa (anem-hi pensant). Ens podrem cansar de tots els partits actuals, però mai no ens cansarem de lluitar per la nostra llibertat. Per ara, donem l’última oportunitat al president legítim. Per cert, la gran barrera que ens volen fer creure que no poden saltar és la investidura. Sí, la que es pot fer telemàticament, o convocant la reunió del Parlament a l’estranger, o en aigües internacionals, o d’altres maneres…”

“Està per veure si Puigdemont farà el que cal, però no estarà obligat a acatar l’autonomisme que sembla que tant agrada als d’ERC, si fem cas de la darrera campanya que han fet i de les declaracions indignes, d’esclau servil, que Junqueras fa de tant en tant des de la presó. Només cal veure la dignitat i fermesa que van mantenir altres polítics que que van ser a la presó de debò (no com a part de guions pactats amb l’estat espanyol), i penso per exemple en Mandela o Companys.”

(Salvador Petit, membre de Catalunya Acció)

——————-

l’única vacuna segura contra aquesta infecció que és Espanya ha estat, del fracàs de l’últim estatut ençà, el projecte de construcció de la República. Si volem sobreviure no hi podem renunciar. Com no podem renunciar a administrar-la als qui encara són vulnerables a la infecció, també als nostres veïns embanderats que s’imaginen que ens mereixem les garrotades que rebem. I és que hi haurà un dia, finalment, quan hàgim aconseguit fer net i cadascú pugui tornar a ser i a sentir-se en llibertat qui sigui que vulgui ser, que fins i tot ells ens ho agrairan.”

(Oriol Izquierdo)

https://blocs.mesvilaweb.cat/oi/?p=269048

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *