Només un camí sense marxa enrere: República Catalana Independent

ARA JA DISPAREN BALINS … Unitat, democràcia, 27S … República!

Digues una paraula que ara i a Catalunya signifiqui unitat, democràcia i ni un pas enrere. -Doncs, bàsicament una, “República” com estat català independent. Només aquesta representa no tirar ni un pas enrere. Diguem-ho clar! no ho amaguem com sempre sota un munt d’eufemismes com per amagar la nostra por.

Avui he vist a la televisió un reportatge dels primers dies de la Segona Guerra Mundial, es centrava en les primeres actuacions de Churchil i De Gol, molts capitostos francesos i anglesos volien amagar el cap sota l’ala, sobretot França que claudicava davant l’abasallament de les tropes de Hitler que els van vèncer i desballestar el seu exèrcit i la seva sobirania totalment. No era solament presó, multes i impunitat total sinó també desfeta militar total. Churchil ho va dir clar: o ens destrueixen o els destruïm” no hi ha punt intermedi.

La situació de De Gol en aquells primers dies, davant del govern claudicant de Paris -el mateix governem el que puguem per per fer-ho veure, fer veure que aturem un 155 que ja fa anys que dura transformant la nostre sobirania i el govern real en res, en cartró pedra que mullen i trepitgen quan els dona la gana- tal com deia que el cas de De Gol és calcat del cas de Puigdemont, a De Gol que acabada la guerra i acabat el seu exili de França seria catalogat d’heroi i alliberador, quan va marxar de França per conduir el govern alliberador el mateix Estat Francés el va condemnar i el reclamava per traïdor i sediciós.

Ara toca acabar la República, fer vinculant el Resultat del Referèndum de l’1 d’octubre del 2017, acabar la Declaració que vam fer al nostre Parlament el 27 d’octubre del 2017. Una bona eina i una bona estratègia pot ésser servir-nos de la situació actual per posar un peu a Brussel·les, un peu ja fora del sistema polític espanyol.

Hem de reafirmar-nos amb l’única determinació d’alliberar-nos i actuar com a República, hem de Reafirmar el Referèndum i la Declaració mentre trenquem fibra a fibra les cordes que ens atenallen, les cordes i cadenes d’aquell elefant que no sap que l’únic que el reté és la por de la seva ment, perquè no més li cal tibar amb determinació per tombar i arrancar aquella estaca que el subjuga.

Només República, el groc vol dir República, trenquem la por amb la que ens volen sotmetre.

No els donem més temps, ara ja disparen perdigonades, ja s’hi atreveixen, ai las si pugen un nivell més i aleshores disparen cartutxos o bales.

Salvador Molins (CDR*bic) (CA, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM)

https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *