Reafirmem la República. Trenquem la por. Organitzem i preparem el punt i final.

Desitjàvem que el malson dels ostatges s’acabés de pressa però l’enemic té ben clar que està en estat de guerra contra Catalunya, sempre hi ha estat però ara ja n’ha perdut la vergonya, i no els deixarà anar sota cap concepte. Mentre els deixem no trauran la seva pota de damunt de Catalunya.

Ells, sols, inútils, mai han vençut Catalunya, si fos com ells volen ja hauríem desaparegut, com altres Pobles ja ens haurien sotmés del tot, seríem com el cap d’un senglar dissecat penjat a la seva sala d’estar, la sardana ja seria la seva reina de “las danzas regionales”, seríem pura decoració.

Només la República Catalana Independent alliberarà aquests ostatges. Reafirmem-nos visiblement amb la Declaració d’Independència. Trenquem la por. Preparem l’aturada de País, preparant-hi la ment, preparant el rebost per si l’aturada és llarga, esperem el moment oportú … tot arribarà!

No ens lamentem encara que ens punxi l’espina dels que tenim a la presó, l’espina de la impunitat dels enemics -enemics per activa o per passiva-, dels colps que ens donen, de la revenja amb que ens colpegen i l’altivesa i la supèrbia amb que s’hi rabegen …

No ens lamentem, tenim feina, molta feina:
Trenquem la por. Preparem l’aturada de País, preparant-hi la ment, preparant el rebost per si l’aturada és llarga, esperem el moment oportú … tot arribarà!  Una batalla si es vol guanyar s’ha de preparar. Serà una batalla democràtica, serà legítima, serà incruenta, però si ens ho proposem … serà!

Reafirmem la República. Trenquem la por. Organitzem i preparem la feina que falta acabar per arribar al punt i final.

Salvador Molins, CDR*bic (CA, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *