Catalans, no és Democràcia, és lluita per defensar la nostra Nació, una guerra a voltes ensomorta a voltes violenta de més de 303 anys.

Com li dius a un foll pervers perquè aturi la seva fúria?
Rendir-te o ajupir-te encara és pitjor i, en cas de fer-ho, encara esveres més la seva ràbia!

Després de la rendició, el vencedor, es creu amb dret per portar a terme una ferotge revenja. Però els defensors de la República Catalana encara no ens donem per vençuts.

La primera gran batalla a camp obert ha estat una carnisseria per a nosaltres els catalans. Alguns es pensen que ja tot és dat i debatut, però jo em resisteixo a acceptar-ho. Per això hem montat un CDR, el CDR del Bic, Berguedans per a la Independència de Catalunya, associació independentista fundada el 2002 i registrada al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

Fa més de 303 anys que estem en guerra, Espanya fa tot l’impensable per a destruir-nos i subjugar-nos. Catalunya ha estat fent tot el possible per resistir, aguantar i de tant en tant intentar escapar-se de les seves temibles urpes … no n’encertem la manera!

Darrerament ens hem pensat que amb la cobertura Europea i de l’OTAN, Espanya no gosaria atacar-nos, però no hem sospesat prou bé les seves armes judicials i policíaques, i no hem encertat, els capdavanters polítics no han encertat, aplicar l’energia i contraforts necessaris per assolir, ja des d’ara mateix, el nostre objectiu.

Ells, els capdavanters, estaven avisats per l’UPDIC i per Catalunya Acció, però ni volien ni escoltaven.

La lluita continua, preparem-nos per la següent envestida. Ens han fallat els generals que, pel motiu que sigui i amb l’excusa que sigui, han sortit disparats en desbandada. Cal reforçar els que quedin, que de veritat optin per a la Independència unilateral, perquè, de moment i va per llarg, Espanya no pot ni vol ni tan sols negociar-ho, sols vol reprimir-nos perquè sap que si ens en sortim ells perdrien la seva actual comoditat i seria un greuge insuportable pel seu orgull!

Nosaltres, els catalans, tampoc podem ni volem, ens hi va el futur i el present.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, CDR*bic, CDR*berga, soci ÒMNIUM, soci de l’ANC

“No és Democràcia, és lluita per defensar la nostra Nació, una guerra a voltes ensomorta a voltes violenta de més de 303 anys.”

https://blocs.mesvilaweb.cat/vwmollerussa/?p=267420

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *