NO ENS OBLIDEM DEL FRONT INTERNACIONAL. QUINS POLÍTICS EN SERAN CAPAÇOS?

Núria de Mèxic:
No oblideu el front internacional

Núria de Mèxic, 07/01/2018 a les 02:44
Des de lluny sempre es veu clara una cosa: oblideu el front internacional.
La batalla final no es guanyarà sense les complicitats exteriors,
1 – primer de persones,
2 – organitzacions, i
3 – partits.
Després, poc a poc, de les
4 – institucions que defensen els drets humans i
5 – que segueixen els principis del dret internacional modern,
6 – que es fonamenta en els Drets fonamentals.

 Aquestes institucions són les que ens donaran el dret que ens hem guanyat com a poble, no o faran mai Rajoy ni els satrapes dirigents de la UE.

Núria de Mèxic

———————————–

Salvador Molins, CDR*bic  (CA, UPDIC, s/ANC, s/ÒMNIUM:

Conscients de la il·legalitat de les actuacions dels tribunals Espanyols i emparats en el Dret a l’Autodeterminació dels Pobles ens cal Recórrer al Tribunal de la Haia.

Ens calen polítics decidits a recórrer aquest camí. Espot, Fornas, Tena …

Per seguir aquest camí s’ha de tenir un plus especial d’Independentisme, una determinació concreta, una voluntat de ferro que no pidoli sinó que executi el que cal fer i decidir.

Cal definir una estratègia, entendre’s amb el 37% restant (pro espanyols) o separar-se d’Espanya?
—————–

EL REDREÇAMENT

Després de cinc anys de procés per la independència, els partits autonomistes han demostrat la seva incapacitat per assolir-la i han fracassat estrepitosament, conduint el país a la derrota.

Han desaprofitat el coratge del poble català, que havia tornat a organitzar un referèndum superant tots els obstacles, plantant cara i aconseguint, altre cop, un resultat inapel·lable.

El Govern autonomista, després de dues falses declaracions d’independència, s’ha rendit sense ni tant sols haver intentat presentar batalla i, mentre el President i part dels consellers fugien a l’estranger la resta s’entregava al poder judicial espanyol.
L’anomena’t “procés” ha quedat desactivat, l’autonomia ha estat intervinguda i el desconcert és general en veure que no hi ha república ni res que s’hi assembli.

Ara, després d’haver participat en unes eleccions que han servit per legitimar el 155 i totes les accions empreses per l’Estat espanyol contra Catalunya, els polítics continuen amb la seva actitud victimista demanant diàleg, justícia i democràcia a l’enemic.

Tot plegat evidencia les seves renúncies, covardies i manca de visió estratègica.
El seu acomplexament els impedeix adonar-se de la realitat en que es troba la nació, només veuen greuges econòmics i mancances democràtiques, només els interessa mantenir-se en el seu limitat poder autonòmic, subsidiari i dependent.

El futur de les llibertats nacionals dels catalans passa per substituir aquesta classe política endogàmica, sense coratge per afrontar un repte d’aquestes proporcions, que acumula errors i despropòsits, sense capacitat d’autocrítica ni de reacció.

Calen nous partits que, amb un discurs i una actitud diferent, oposada a l’actual, encarin la qüestió i facin comprendre als catalans que la independència no la obtindran reclamant-la als espanyols, als europeus, ni a ningú.

L’assoliment de la independència passa única i exclusivament per la nostra actitud i acció, amb uns representants que actuïn com a líders, sense dubtar i fugir en el moment decisiu.

Es de preveure que, quan aquestes noves forces entrin al Parlament, encara hi seran els partits autonomistes “sobiranistes”. Caldrà posar-los davant la disjuntiva de fer la DUI, ara sí amb totes les conseqüències, o fer evident la seva traïció si s’hi neguen.

Aquesta generació de polítics no han entès la situació i no han estat a l’alçada del moment que ha viscut Catalunya. Són regionalistes sense sentit d’Estat, confosos per conceptes bonistes, i amb la seva ofuscació han confós el poble català.

Som un Estat ocupat per potències estrangeres i com a nació ocupada tenim el dret, reconegut per totes les institucions i tractats internacionals, d’alliberar-nos. Això va molt més enllà de reclamacions de tipus econòmic.

Els ocupants continuen actuant per esborrar la nostra identitat nacional. Davant d’aquesta agressió, cada català té l’obligació i el deure de lluitar per la recuperació de la independència.

Cal començar a treballar ara, sense esperar res dels actuals polítics i les seves maniobres inútils i absurdes que no duen enlloc.

Jordi Fornas
President de UPDIC


D’en Kevin Sunyer Güell Fernàndez: Ja hi som, ja hi tornem: tothom plorant perquè la justícia espanyola li sembla injusta. Per què collons encara no enteneu que el sistema judicial espanyol funciona perfectament? De fet, funciona a tota potència: fa allò pel qual ha estat dissenyat, i ho fa de meravella. El fet que Junqueras sigui on és demostra que Espanya sap tractar les seves colònies com la institució imperial que és. Sou un poble ocupat, i els vostres conqueridors actuen com a tals. Espanya funciona, el problema som nosaltres, que volem ser conills i, quan el llop ens mossega, demanem explicacions.


NO ENS OBLIDEM DEL FRONT INTERNACIONAL.
QUINS POLÍTICS EN SERAN CAPAÇOS?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *