Créixen els CDR. Són el cos de la nova República. Ja arriba a les Illes. Fes-te dels CDR.

El 22R, dia de la República, haurem vençut un agressor, omnipotent, feixista, lladre i i repressor.

Quina persona que visqui i treballi a Catalunya vol un estat que sigui: agressor, omnipotent, feixista, lladre i repressor.

Això i res més que això s’està cridant a votar aquest 21 de desembre.

Els 16.000 milions d’euros que se’n van a Madrid i no tornen que dividits per 365 dies de l’any equivalen a 43,83 milions d’euros cada dia, són robats literalment a la gent que viu i treballa a Catalunya, pensi com pensi, sigui quina sigui la seva religió, tingui el color de pell que tingui, se senti català o espanyol, tan li fa, el real és que no té dret a decidir res, ni té dret a viure amb respecte i qualitat de vida. Són per a Espanya ciutadants de segones, pàries que només mereixen patir, treballar i pagar.

Res tan greu i dolent com una societat intervinguda, espoliada i humiliada per un estat omnipotent, agressor, feixista, enemic de la diversitat de persones i de parers, de sentiments i de criteris, un estat que preten imposar-se en tot i per tot amb la força bruta dissimulada amb el nom de la seva llei parcial i repressiva.

Això i res més que això és el que es dirimeix el 21 de desmbre i afectarà negativa o positivament tan a catalans com a forans, parlin la llengua que parlin, que visquin i treballin a Catalunya. Qui es pensi que votant l’estarnger se n’escapa s’enganya perquè aquest feixisme després d’atacar Catalunya atacarà la resta d’Espanya.

El 22R serà el dia de la República Catalana, perquè la República Catalana és llibertat i respecte per a tothom!

Salvador Molins, CDR*bic, CA, UPDIC, s/ÒMNIUM, s/ANC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *