Siguem fidels a la República! No donem una alegria als Rajoy’s! Trenquem els seus plans!

Contra l’enemic:  Repúbica! només República!

Punt de partida:
La República Catalana ha de presentar batalla sistemàtica i intel·ligent.

Primer, Catalunya espantada per la repressió accepta les eleccions trampa que l’equip de Rajoy els ha preparat. L’escomesa és tan gran que sembla necessari tornar anar a votar no fos cas que l’enemic invasor i usurpador és faci amo de casa nostra.
.
Segon, els partits polítics catalans, no parlo pas dels partits espanyols dels  colonitzadors, els partits veritablement de casa nostra estant dividits, surten a la superfície les seves divergències i interessos i volen aprofitar l’avinentesa per treure’s de sobre el que els fa nosa per aplicar-se en el seu particular projecte amb tota la seva força o sigui sense destorbs ni ingerències molestes dels altres partits.
.
Tercer, cada dia que passa sembla que s’obliden una mica més del compromís que els va portar fins el 27 d’octubre del 2017 en el que van fer la Declaració d’Independència.
.
Quart, no hi ha interès per repetir el Junts pel Sí, és egoisme o estratègia? O tot ve de com es va fer la gestió de la nit del 27 d’octubre, en la que tots o quasi tots esperàvem les primeres decisions del nou Cap d’Estat Català.
.
Cinquè, la causa del coitus interruptus en la gestió dels esdeveniments immediatament després de la Declaració ja venia gestada en la concepció de la Llei de Transitorietat Jurídica pensada per actuar des de dins de la legalitat espanyola. Ben pensat és un contrasentit perquè ´la legalitat espanyola està pensada explícitament per tenallar Catalunya i mantenir-la sotmesa.
.
Aquesta qüestió és ara un dels motius més important de divergència entre els programes de cada partit. Quin és al camí idoni per reemprendre el camí engegat el 27 d’octubre i començar a seguir els primers passos especificats a l’esmentada Llei de Transitorietat Jurídica? és una solució dins la legalitat espanyola o suposa de fet un trencament unilateral?
.
Sisè, estant disposats els diferents partits catalans a reestructurar l’estratègia de forma coordinada amb la finalitat única i compromesa de completar amb èxit el Procés de Recuperació de la nostra Independència, amb l’assoliment del control total de l’administració de la República?
.
Setè, què podem fer per millorar i reforçar la nostra moral de Victòria?
.
Vuitè, quines estratègies i planteigs hem de fer per aturar els atacs i agressions espanyoles, enlloc d’anar claudicant de mica en mica, enlloc d’anar buscant evasives del que s’ha fet fins ara i del que ens cal fer a partir d’ara.
.
Novè, cert que l’escenari ha canviat 360 graus, però no pas la Determinació del Poble Català que segueix sent la mateixa: reconquerir el nostre país i fer-ne la millor pàtria lliure i solidària del món. Encara que ara mateix sembli molt complicat i encara que aus de mal averany ens diguin i repeteixin en pesada cantarella que “no tot el que es vol es pot” nosaltres els catalans ho hem de fer i ho farem!
.
De cap manera deixarem als nostres fills i a les futures generacions un món mesquí com el que es veu avançar arreu, el mateix que en nom de molts països, de moment, ens gira la cara i ens tira als lleons espanyols.
.
Desè, Tenim la Declaració, la República és un nadó rodejat de lleons i de ienes, però de cap manera l’abandonarem i en canvi la farem créixer fins que sigui una joveneta rossa amb uns cavells rinxolats com fils d’or, talment com aquella imatge bíblica premonició del Reialme més gran, la del Rei David !

.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre dels CDR’s, membre del BIC/CDR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *