Compromís en pla d’igualtat, PDCAT_ERC_CUP_ … pel desenvolupament de la República.

Compromís en pla d’igualtat, PDCAT_ERC_CUP_ …
pel desenvolupament de la República.

Si es fa la Coalició, o res que s’hi assembli, ha d’ésser en pla d’igualtat de cara a la República. No val això de jo vaig davant i decideixo al meu aire, i deixo al marge al qui crec i al qui em sembla, i això amb la pretensió de que sóc el que tinc més escons.
.
Ara, més ara i sempre, primer és Catalunya. Comprometeu-vos amb la República i amb entomar el que no sabem pequè no ho vau fer!?
.
Estructures d’estat bàsiques:
.
Primera, el Poder Judicial.

Tenim Poder Legislatiu (Parlament) i tenim el poder Executiu (Govern), els tenim desvallestats per causa de la innacció del nostre President, que ara per aquesta inacció ja és a l’exili. Què va passar el dia 27 d’octubre del 2017 un cop Declarada la Independència i Proclamada la República? -Doncs va passar el que no havia de passar, segurament no s’havia estudiat i preparat aquest escenari, entre altres coses perquè els nostres capdavanters, almenys aquells que tenien més poder de decisió, el mateix dia anterior encara estaven desfullant la margarida de la indecisió, “declaració sí, declaració no, …”
.
No plorem! Som on som! Continuo:
.
Però…? on tenim el Poder Judicial de la República?
.
Això si que és flagrant!  On és el Poder Judicial Català absolutament imprescindible ara mateix per jutjar als invasors espanyols, Soraya i Mariano, sobretot el Mariano que a més de ser també ilegal i ilegítim a Catalunya un cop Proclamada la República, a més d’això és un lladre i malfactor que cal jutjar dels seus delictes de currupció.
.
Però com podem jutjar aquests senyors i senyores “españoles con mando” que ens intenten usurpar el nostre país i empresonen el govern legítim de Catalunya, com podem fer-ho si el més calent de l’estructura d’estat de la Judicatura de la República Catalana és a l’aiguera! Quiu nés l’irresponsable culpable?.
.
President, Govern i Parlament són estructures bàsiques d’estat i sols cal la determinació absoluta per canviar-ne l’amo per qui treballen. Per la República Catalana o per la Monarquia Espanyola.
.
On és el Jutge Vidal? aquell jutge que van castigar per parlar massa obertament de la República Catalana, aquell jutge que segons el meu parer era la persona adequada per reordenar i preparar la Judicataura Catalana. On és la feina que teoricament van fer les Assembles Sectorials de l’ANC? Assemblees tan secretes que mai s’han vist ni palpat materialment? Quin planteig erroni les va segrestar o deixar en suspens? Qui es va carregar el Sr. VIdal? qui ho va acceptar i consentir? Alguns d’aquells que ara són a la presó o a l’exili? Tots nosaltres? Jo mateix?
.
Des del CDR’s, la nova estructura d’estat de país, ara com una mena de cèl·lules mare, capaces d’adaptar-se pel que calgui … cos català de protesta i acció concreta en defensa de la República … voluntariat per a la Policia interina de la República … vidells de la Judicatura … guardia del President i del Parlament … i mil imaginacions més?  Col·lectiu en pràctiques i maniobres … generació i coordinació d’iniciatives per preparar tot allò que ha quedat per preparar i ens fa tanta falta …
.
De cap manera renunciarem a la Declaració ja feta ni a la República que estem fent créixer! !
.
Des del CDR’s hem de procurar que la classe política nostre que vol jugar el Rol Autonomista es quedi en això en cas apurat o de renúncies espantades per la por creada pels atacs espanyols. És necessari un govern, amagat o no, força del Poble Català,  que només es preocupi per desenvolupar la República i per seguir els passos marcats per la llei de desconnexió o en el cas necessari desenvolupar estratègies rupturistes de veritat, convençudes i decidides de la Declaració i de la República.
.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre dels CDR’s.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *