Catalunya és la porta per entrar a Europa per a la Xina i per a Rússia.

 

Europa i els EUA perdran el tren del lideratge del futur. Primer la Xina i després Rússia els passaran al davant, entre altres coses per no haver sabut interpretar la importància geoestratègica comercial de la futura porta a Europa, Catalunya.

El que queda d’Espanya un cop l’hagin abandonat els Països Catalans és com una mena d’hibrid -ni europa, ni el nord d’àfrica, energúmens imperialistes que voldrien posseir i dominar Portugal tan o més que el que roba i maltracta Catalunya, i darrerament torna a picar amb odi i violència com ho ha fet massa sovint al llarg dels darrers 300 anys.

Catalunya no vol ser Espanya com Alemanya no vol ser França i a l’inrevés, el mateix passa amb els altres països del món. Però Europa, l’Europa que es pensen controlar Alemanya i França, no fa costat ara mateix al Dret d’Autodeterminació de Catalunya i això se’ls girarà en contra. Catalunya no vol aquesta Europa, aquesta Comunitat Europea caduca i en crisi, així ho mostra la seva hipocresia interessos no confessats.

Europa del mercat comú no aneu bé. Catalunya renega de vosaltres. Ara Catalunya us diu No!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *