Declaració ja! o amb President o sense President, Catalunya Independent. Inhabilitem Espanya i ja no té efectes el 155.

 

Amb President o sense President, Catalunya Independent. Declaració ja!

El sindicat independentista @I_CSC exigim la proclamació de la República Catalana. Pels drets socials, la llibertat i la democràcia.

Jo també la exigeixo i no sóc pas de la Instesindical catalana.

El President per Dignitat ha de Proclamar la República o encara millor “Declarar la Independència”. Per dignitat i com a compliment del Compromís adquirit: “Si guanya el “Sí” a la Independència en el Referèndum, a les 48 hores de certificats els resultats declararé la Independència o dit d’una altra manera portaré el resultat del vot popular al Parlament de Catalunya perquè aquest la Declari”

Sr. Puigdemont, vostè no ha complert el compromís, ho va fer molt malament de formes i de fet, segons vostè, va dir que ho va fer per facilitar el diàleg … amb qui? amb l’Estat Terrorista, lladre, opressor, invasor … i encara més coses dolentes. A qui va escoltar, als caps d’estat i alts càrrecs europeus que s’han alineat amb Rajoy? al mafiós Putin? a l’impresentable Trump?  … Va escoltar tothom menys al seu Poble.

Fa dies que espera no sé què per a complir el seu compromís i espero que aquest vespre o demà ho faci perquè els catalans puguem encarar els atacs d’Espanya com un Estat Independent amb un estadista al davant que pugui donar les ordres pertinents i a la vegada  declarar il·legals als invasors.

Sols actuant com estat sobirà i amb l’ajut del Poble, que hi serà, podrem aturar els atacs de l’Espanya aleshores que ja estarà actuant com invasora, començant per l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i continuant pel 155 que aleshores ja no tindrà cap sentit per a nosaltres.

Perquè necessitem les institucions i càrrecs autonòmics que el 155 pretén anular si ja no formem part d’aquest estat autonòmic i ell ja no té jurisdicció sobre nosaltres després que ja hem trencat política, civil i judicialment amb ell.

A l’esdevenir un estat independent, ja havent fet la Declaració, tot i abans de cap reconeixement exterior, queden sense sentit tots els fonaments jurídics anticonstitucionals que fins ara esgrimeixen i amb els quals justifiquen el 155 i qualsevol altra intervenció de les seves policies, dels seus jutges i de les seves lleis i decisions executives.

Per aquests  i per molts altres motius ens convé fer ràpidament la Declaració d’Independència i la Proclamació de la República. Aleshores la seva Constitució a efectes legals ja no és la nostra constitució ni estem legalment sotmesos a ella.

Li prego President, a vostè i a la Presidenta del Parlament, no abandonin Catalunya a la seva sort sense el gest de certificar la seva veritable sobirania, el gest de la Declaració d’Independència en compliment de la voluntat del Poble Català.

Si no ho fan restarem sols i desemparats com sempre ho hem estat, com a ciutadans díscols, rebels i sediciosos, i amb polítics que al final es rendeixen sense poder evitar el mal que pretenen evitar ajupint-se davant de l’amo, alguna cosa falla en el seu plantejament. No et pots ajupir davant d’un agressor i maltractador, ni sotmetre’t a la seva llei quan sempre és parcial i ell sempre juga amb les cartes marcades, al final t’acaba empresonant, torturant i fins i tot matant.

Però tan se val, amb President o sense President Catalunya serà Independent.

Molts enemics de voluntat i altres de fet i per interessos volen Catalunya emmudida per sempre, subjugada i avergonyida, però no podran!

El món sencer indirectament en pagarà les conseqüències…  ells mateixos es faran el mal a si mateixos …. ja va passar a partir del 1936, 1939,, 1941, 1945 …. 1 milió de morts a la pènínsula ibèrica i 40 milions de morts per violència fratricida a tot el món.

“El món serà Talibà dolent -com l’Espanya, imperi fracassat- o serà català!”

Temps al temps!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *