Puigdemont: Proclami la República, nomeni el nou Poder Judicial …

Puigdemont: Proclami la República, nomeni el nou Poder Judicial, reorganitzi la Policia amb el reforçament d’un ampli voluntariat. Li ordenem que compleixi el seu compromís ja!

President Puigdemont, posi en marxa la República. Doni les ordres i faci les lleis pertinents: il·legalitzi la Judicatura estrangera, nomeni el Poder Judicial d’acord amb la República, el Jutge Vidal li pot ajudar, il·legalitzi les policies estrangeres dins el territori de la República Catalana, i doni ordre als Mossos de protegir les noves seus interines de la nova Judicatura i dels centres de la Policia Catalana.

Demani ajuda al Poble i organitzin un cos de defensa mentre les coses es vagin assentant.

Quan hagi fet aquest pas enviï el Sr. Romeva acompanyat d’una bona delegació a cercar protecció de l’ONU (Cascs Blaus) i protecció militar d’un país neutral o favorable a la nostra causa amb qui negociï un tracte de favor comercial i de valors. De mica en mica diferents estats reconeixeran la nostra República i alguns d’ells configuraran una força internacional per ajudar-nos en cas de necessitat.

Encarem el tema dels Jordis, presoners polítics i de la guerra i el terrorisme que Espanya mai ha aturat des de fa 300 anys contra Catalunya, en èpoques més violenta i altres èpoques més encoberta però sempre activa. Fa pocs dies i encara ara tot el món ha pogut veure, i estant veient-ho encara, com les gasten aquesta gent, terrorista, lladre, invasora, incomplidora i mentidera.

Encarem el tema dels Jordis com a Estat Independent apartat d’Espanya, on les lleis espanyoles siguin per naturalesa il·legals, i fem-ho nosaltres amb poders fidels i legítims a la República, convidem jutges, institucions, policies i més institucions espanyoles a marxar del territori Català on ja no seran ni útils ni legals.

No encarem el tema dels Jordis pidolant a Espanya que sigui benèvola i els alliberi i menys encara no ho fem com a autonomia rebel, secessionista i fora de la llei espanyola, perquè si ho fem així faltem a la voluntat sobirana del Poble Català i dins de les lleis i normes espanyoles ens exposem a perdre bous i esquelles.

Per tant, President Puigdemont, compleixi el seu deure i a més el seu compromís: obeir el Poble Sobirà de Catalunya, que va parlar amb claredat i contundència: “Sí, volem Catalunya Independent en forma de República”.  Compleixi …!    han passat de llarg les 48 hores i no volem dialogar amb Terroristes que fa més de 300 anys que maten i oprimeixen al nostre Poble, les nostres persones i els nostres drets.

Que no es compleixi la segona part del que diuen les següents paraules:

Només importa el càstig, el sadisme que suposa tancar algú a la presó només com a escarment i exemple per a milions de persones que han perdut la por i que ja no aturarà ningú. Bé, sí, potser pot aturar alguna cosa i alguna gent qui no segueixi el mandat del poble i no faci allò per a què va ser posat, que no era res més que implementar els resultats del referèndum de l’1-O i, si aquests eren clarament a favor de la república catalana, proclamar-la.” (Jordi Martí Font, Prendre la paraula als  Blogs de Vilaweb)    (https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=274477)

Perquè som un Poble mil·lenari i ara hem donat la cara, ells no ens aturaran! segur! però vostè no ens traeixi, no intenti atura-nos perquè, a més de vergonyant,  no podrà!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=274477

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *