Puigdemont, Junqueras, Forcadell: La Declaració ja! Diàleg posterior d’actius i passius.

Comités de Defensa del Referèndum i de la República (CDR’s), preparem-nos per ajudar al nostre President a activar la Declaració d’Independència i així alliberar-nos a tots, des del Sànchez i el Cuixart fins al Santiago Espot també pendent de Judici a l'”Audiència Nacional Española” i amb multes milionàries a l’esquena també pel mateix, per defensar Catalunya!


Per la defensa de Sànchez de l’ANC i Cuixart de l’ÒMNIUM, defensa inseparable de la defensa dse la República.
.
Us equivoqueu només pidolant que alliberin Sànchez i Cuixart. Això no va només de demòcràcia sinó d’Independència, per defensar la Independència els han empresonat. Defensem-la, doncs nosaltres, com també ho han fet ells. .Els espanyols ho saben perfectament. L’error de Companys va ser el mateix i ara el tornem a repetir.
.
President!  comportis com un estadista, faci la Declaració amb la solemnitat que mereix i amb el suport de tot el Poble Català, i aleshores es veurà encara més qui són i com són els nostres invasors, i podrà aturar-los amb les lleis que promulgui la República, amb els cossos de seguretat que creï i amb els nous jutges que nomeni.Ara i sense la Declaració en actiu, vostè i el seu govern estant desarmats sota l’imperi dels jutges colonials espanyols, de les seves lleis i de la seva policia.
.
El Poble organitzat entorn dels Comités de Defensa del Referèndum. de defensa del seu resultat i de defensa de la República que en resulta, defensarem la nova República Catalana Independent i amb ella alliberarem tots els encausats i tots els presoners.President Puigdemont, confiï amb el seu Poble, no ens estovarem, serem constants i incisius. No vulgui salvar l’autonomia, és un projecte caduc i té els dies comptats, ara ha arribat l’hora de la nostra Independència.
.
President Puigdemont, no tingui por del 155 ni de la violència, Proclami la República que és el que ells volen evitar a tota costa, amb amenaces, sortides de to, efectes psicològics, empresonaments i multes desorbitades i excessives, pressions internacionals amagades i maquiavèliques, comprant als interlocutors com en aquell cas de Fresno, amb jugades de les seves cloaques, no els fem cas !
,
President, Proclami la República! No esperi més! faci-ho ja!
.
Salvador Molins (CA-UPDIC) (Soci de l’ANC i ÒMNIUM)

 

Resum:

1 – Complir el Compromís: “Si guanya el Sí farem la DI”

2 – La Voluntat del Poble Català. Un 90% de Sí a la República Catalana

3 – Fer la Declaració d’Independència

 4 – Estratègia d’atac democràtic.

Adhesió de Salvador Molins (CA-UPDIC) a l’adhesió de l´escriptor Miquel López Crespí (de Mallorca) a la Carta-manifest de Carles Castellanos (Poble Lliure-CUP) COMPLIR LES PROMESES DE L’1 D’OCTUBRE
.
L´històric dirigent del MDT i militant de Poble Lliure (CUP) ha escrit: COMPLIR LES PROMESES DE L’1 D’OCTUBRE
.
Les promeses de l’1 d’octubre no s’han complert encara: la declaració de la Independència la tenim suspesa.
.
Jo ja havia dit abans del dia 10 que no veia clara aquesta fórmula de Declaració “diferida” i també després del dia 10 vaig criticar la manera com s’havia fet.
.
I HEM DE SORTIR D’AQUEST EMBOLIC
.

Convocar eleccions autonòmiques seria un error. Hi ha un cert nombre de gent que es pensa que convocant eleccions autonòmiques podríem resoldre la situació actual. Jo crec que seria un error que ens tornaria a posar uns quants anys enrere i que convertiría en inútil l’1 d’octubre, tot l’esforç d’aquell dia i dels dies posteriors.
.
LES UNIQUES ELECCIONS QUE S’HAN DE CONVOCAR ARA SÓN ELECCIONS CONSTITUENTS, UN COP LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT JA HAURÀ ESTAT PROCLAMADA.
.
Cal, doncs, fer una declaració d’independència tal com s’ha promès però per a poder-la portar a terme CAL SUPERAR UNS ERRORS del moment actual.
.
1– En primer lloc, cal defensar fermament la validesa del referèndum (amb més d’un 90% de vots afirmatius).
.
2– En segon lloc, cal fer la Declaració d’independència fonamentant el moment amb la máxima mobilització popular.
.
Pensar que la decisió del parlament no ha de comptar amb el suport explícit del conjunt de representants del poble català i basar-ho tot en l’acció del President i dels grups parlamentaris, és abandonar l’element de mobilització que ens ha permès avançar fins ara.
.
3– En tercer lloc, un altre error és la manca de previsió davant la repressió de l’estat espanyol. És un error que hagi sorprès massa gent aquesta qüestió. I no veure prou el carácter important de “guerra psicológica” de moltes actuacions.
.
CAL PREPARAR NOVES MANERES I MITJANS. Tot mantenint el caràcter pacífic, democràtic i inclusiu de les nostres mobilitzacions haurem de preveure, d’ara endavant, que estiguin ben protegides de possibles molèsties de grups franquistes etc. No podem anar amb el lliri a la mà i hem de millorar la nostra organització i coordinació, arrelant a totes les comarques en estructures concretes de defensa de la República catalana.
.
Les experiències dels darrers dies ens han mostrat, d’una banda, les nostres grans possibilitats, però també aquesta necessitat de millorar les nostres formes de treball i d’organització.
.
https://www.facebook.com/miquel.lopezcrespi/media_set?set=a.10214525526240711.1073744454.1497212784&type=3&pnref=story

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *