Ara ja tenim la Declaració, ara necessitem l’Estadista que vulgui aplicar-la.

No puc reclamar més la DUI, ja l’han feta bé o malament, ara ja la tenim en un calaix, però més valdria tenir-la en una vitrina protegida o potser també enviar-la per Internhet a tot el món, milions i milions d’usuaris, així ningú la podria ignorar, destruir ni segrestar.

Ara el que reclamo  i  defenso és la necessitat d’aquell Estadista capacitat per separar dins dels mossos els que estant a favor de la República i els que estant a favor d’Espanya, de donar-els l’ordre de controlar port i aeroport, de protegir la nova judicatura de la nova República Catalana, de protegir i controlar comunicacions per tren i carretera, telecomunicacions, etc. aquell estadista compromés i decidit a fer-ho.

Eh? que sembla que no n’hi ha a Catalunya d’Estadistes així? Doncs sí que n’hi ha, però els amaga des de fa anys, ben bé des el 2004, el poder actual català, encara autonòmic i supeditat (esclau de mans lligades) per voluntat pròpia perquè encara pretenen tirar endavant una llei de Transició Nacional compaginable amb el poder espanyol, o sigui allò que popularment en diem “fer la truita sense trencar els ous” tot i que l’estadista espanyol, aquest sí que ho és d’estadista, malparit per a nosaltres però potser heroi per als nostres centenaris invasors, tot i que aquest estadista els diu que no i que no, que ja té l’exercit i les demès forces d’ocupació apunt de practicar la violència crua sense camuflaments.

Altres capdavanters i són i seran però davant de la misèria autonomista no han donat la cara o no han pogut. Altres com la Colau van pujar com l’escuma perquè són una operació d’estat pressupostada amb fonts reservats de l’estat espanyol sempre terrorista, lladre fins a l’inimaginable  i invasor.

Falta l’Estadista, l’hem de descobrir, l’hem de potenciar i l’hem de votar.

Una altra cosa que hem de fer es netejar les nostres ments de conceptes, eines i procediments falsos i caducs, normalment derivats de la situació d’esclavatge nacional, polític i humà, que patim des del 1714, i de l’erronia “conlleváncia -en castellà” d’aquest esclavatge. Mentre et mantents esclau mai et podràs alliberar! Mira que els nostres polítics actuals no han deixat mai de cobrar de mans del quei ens té emmanillats, la prova la tindreu dilluns quan els Jordis i el Trapero tornin a ser tarctats com a lladres i malfactors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *