Catalunya, baluard d’Occident. Seria intel·ligent fer-li costat.

OCCIDENT, EL 2017, en un món covuls, amb els reptes de la immigració i de l’Islam com una espasa de Damocles a sobre, no pot perdre cap baluard i menys encara el baluard que representarà l’Estat Català Independent.

Catalunya ha de desenvolupar i fonamentar la seva idiosincràsia i la seva República per assolir la potència de valors que necessita Occident i que es troben en l’esperit dels catalans com una força regeneradora de les relacions entre totes les nacions i tots els Pobles amb la comunitat internacional.

Un principi universal s’ha de fonamentar, el dret inalienable de les Nacions a preservar la seva Idiosincràsia. Qualsevol persona té dret a immigrar, però cap persona té dret a exercir de colonitzador dins de la comunitat que l’acull,  sinó que a l’inrevés s’hi ha d’integrar plenament.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *