Si Europa diu que no, buscarem la solució: EFTA i/o Commonwealth.

Catalunya amiga de la Commonwealth. Negociarem amb qui respecti plenament la nostra idiosincràcia. Buscarem protecció.

Davant de l’Estat Espanyol que sempre ha estat un terrorista, un invasor i un lladre, fins i tot lladre de vots i d’urnes, Catalunya negociarà amb qui la respecti en l’àmbit del comerç, el turisme i la protecció militar.

Mireu la Commonwealth quin potencial:

Un mercat de 5.000 milions de persones.

La Commonwealth of Nations (denominació anglesa equivalent a “Mancomunitat de Nacions”), més coneguda simplement com a Commonwealth o The Commonwealth i, abans, com a British Commonwealth of Nations, és una organització composta per l’associació de 53 estats independents que, excepte Moçambic i Ruanda, comparteixen lligams històrics amb el Regne Unit. El seu objectiu principal és la cooperació internacional en l’àmbit polític i econòmic i, des del 1950, ser-ne membre no implica cap mena de submissió envers la corona britànica (com si passa amb el Reialme de la Commonwealth). Amb l’entrada de Moçambic a l’organització s’ha afavorit el terme Commonwealth of Nations per subratllar-ne el caràcter internacionalista, tot i que la fórmula British Commonwealth(“Mancomunitat Britànica”) es continua utilitzant per diferenciar-la d’altres organitzacions internacionals. La reina Elisabet II del Regne Unit és el cap de l’organització i, segons els seus principis, “símbol de la lliure associació dels seus membres”.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

——————————-

Millor lliures fora de la UE que esclaus dins la UE.

Catalunya no deixarà aixafar la seva Independència. Pactarem comerç i defensa militar amb qui ens respecti com República Independent.

Molts catalans renunciem a la ciutadania de la EU. Ja acostumats a la desafecció envers qui no ens respecta, ara li toca el torn a la Unió Europea. Sense aquesta europa viurem millor. Millor lliures fora d’europa que esclaus dins d’europa.

Multitud de catalans per no dir tots ens sentim greument ofesos per l’actitud oficial d’EU i dels EUA. El món no s’acaba ni a europa ni a l’amèrica del nord. Buscarem relacions comercials arreu del món i també protecció econòmica i militar.

Catalunya renega interiorment de l’Europa que no respecta de fet el Dret d’Autodeterminació dels Pobles. Europa s’haurà d’empassar el monstruós deute espanyol. Aquesta actitud hipòcrita dels EUA i de la EU la pagaran cara i no pas perquè nosaltres els vulguem o els puguem fer cap mal, però haurien de recordar que el que va començar a la península ibèrica l’any 1936 contra la República a Catalunya els va costar tres anys després quaranta milions de morts.

El món serà català, de bona gent i treballadora o de gent terrorista i opressora com ho és l’estat espanyol:

Catalunya és paradigma de la gent que respecten als altres, la deriva espanyola i europea camina en la direcció contrària, la dels que ocupen nacions i maltracten gent.

Catalunya no deixarà aixafar la seva Independència. Pactarem comerç i defensa militar amb l’Efta, amb Rússia, Xina, Anglaterra, Commonwealth. Només amb qui ens respecti com República Independent.

Catalunya, estat independent com Suïssa i Israel, aportarà a la comunitat internacional tot un nou estil de fer pel bé del progrés de la humanitat i, com demostrà Pau Casals, pel bé de la Pau, dels Pobles i de totes les persones.

No ens deixarem subjugar i aixafar, renunciem a europa i a tothom que ens giri la cara.

Jo mateix i ara mateix renego de la que se suposa seria la meva i nostra ciutadania europea, i em consta i ho palpo que no sóc sol.

Catalunya serà millor sense la EU i sense els EUA. N’estem segurs!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

“Millor lliures fora d’europa que esclaus dins d’europa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *