Espanya es prepara per atacar Catalunya tot just passat l’11S. La DUI l’haurà de fer el Poble …

DUI per aclamació popular.

Jo mateix no donava crèdit a aquesta opció -DUI per aclamació popular-, quan compatriotes nostres ja la han proposada, però ara em temo que veient que els nostres capdavanters s’adormen als llaurers de la llei de Referèndum i de la llei de Transició Nacional, caldrà que un cop els hagin decapitat judicialment i els Civils se’ls enduguin a la persó per allò de “matar a los cabezillas secesionistas” que practicaven a les Amèriques de l’any 1500 després de Crist, aquella colla d’energúmens castellans, extremenys i altre bestiar que encara es mouen pels mateixos patrons del Pizarro i el Conde Duque de Olivares.

Ara mateix, “Espanya” és un gat acorralat i segur que treurà les seves urpes i els seus uials, no ho farà del tot abans de l’11S per a no engreixar-el més gras del que serà, però després de l’11S quedaran 19 dies que seran d’infart..

Els civils “Policia estarngera” ja estant arribat a carretades, fins en algun moment hi podria haver algun “rifi-rafe” entre ells i els mossos als que després del darrer atac Gihadista a Barcelona els temen una mica. Sí els Guardia Civils fan cara de durs però jo diria que els tenen por.

Els nostres “cabezillas”, imprudents!  diuen que nomès hi ha un pla A,.el RUI, però val més que estiguin apunt, qiue home previngut val per dos.

Els catalans, si el Referèndum no es fa pel que sigui, i aleshores Puigdemont, Junqueras i Romeva més la CUP i tots els seus 72 diputats, més els que s’hi puguin sumar de d’altres formacions no fan la DUI del full de ruta i programes respectiius que vam votar el 27S haurem d’aplicar el Pla D, “DUI per Acalamació Popular, des de tots els municipis de Catalunya amb suport dels batlles -molt millor- i en algunes poblaions sense el suport del batlle.

Preparem-nos per la DUI, no fotem el ruc!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

_______________

Aquest 11 de setembre la gent de UPDIC hem convocat un acte a l’Arc del Triomf a les 12 del migdia per exigir la DUI, per exigir que es declari la independència.
Tots els patriotes hi sou convidats.

Llibertat!
Independència!
Visca Catalunya lliure!

Jordi Fornas
President de UPDIC

foto de Jordi Fornas Prat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *