Són teledirigits aquests joves terroristes. Amb què omplim els seus ideals abans no ho facin uns altres.

Fotografia de Batista i Roca (Viquipèdia: “Fou un dels introductors de l’escoltisme als Països Catalans, juntament amb el doctor Pere Gabarró i Garcia, i el 1927 fundà (i posteriorment impulsà amb Mn. Antoni Batlle[3]) l’organització dels Minyons de Muntanya de la qual fou Cap escolta nacional fins al 1959.”)

—————–

Són teledirigits aquests joves terroristes.

Quins ideals els oferim abans no ho facin malintencionadament uns altres?

Si són teledirigits, qui ho fa i amb que ho fa?  Caldria investigar-ho, podria ser que ja s’estés investigant?

Segurament seria una bestiesa dir que les ordres i la preparació d’atacar no vinguin camuflades en sofisticats jocs electrònics de guerra i violència. Als promotors del gihadisme no els falten medis culturals, científics i econòmics per fer mal a distància.

M’ha dit una persona seriosa que hi ha en marxa un procés de buidat d’assignatures d’humanitats a l’ensenyament actual a casa nostra, sembla que interessa més la formació que quan jo era estudiant es dea “de ciències”

Vist el que acaba de passar formar persones, nois i noies, i alimentar-els amb ideals positius és imprescindible. Què omple o buida els seus cors i la seva intel·ligència emotiva.

Si jo pogués, immediatament, crearia o potenciaria assignatures i activitat escolar que fes arribar a tots els alumnes els ideals que gent de totes les cultures i de tots els temps han aportat a la humanitat. De cop i volta em passen pel cap Baden Powel, la Mare Teresa de Calcuta, Luter King, Antoine de Saint Exupéry, i moltes altres persones de reconeguda vàlua.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.


Linus Fontrodona  (Resposta a l’Editorial de Vincent Partal:
http://www.vilaweb.cat/noticies/latemptat-de-la-rambla-es-un-atac-de-falsa-bandera/

Linus Fontrodona  23.08.2017  |  03:16

S’intueixen coses i se’n saben d’altres (massa poques, massa inconsistents, com vós bé dieu), però és evident que això “ara no toca”. Amb una mica de sort, la simple malfiança de molta gent serà el granet de sorrà que ens mancava per una eixida exitosa i ja definitiva de tot aquest mal son.

Jo puc dir, per exemple, que a totes les raons que nodreixo de fa molts anys a favor d’una Catalunya independent, ara s’hi ha afegit la seguretat personal i de la meva família.

Jo vull la protecció dels mossos i guàrdia urbana d’aquí! Mai la de les policies foranes que només ens han detingut i colpejat i obligat a parlar en “cristià”.

De més a més, vull uns Mossos d’Esquadra potents, autosuficients i amb tots els recursos humans, tecnològics i econòmics possibles – just aquells que el poble català pot proveir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *