Ni podem ni volem negociar de res més que no sigui d’actius i passius. DUI ja!

Ara ja, ni podem ni volem negociar de res més que no sigui d’actius i passius.

El “Procés d’Independència” ha superat i desplaçat de llarg aquella històrica “Declaració de Barcelona”, la que va promoure i defensar amb molta dignitat l’apreciat i ja fa anys traspassat Pere Esteve. Aquella “Declaració” era un dels passos ferms i contundents que com tants altres ens han portat al tan esperat moment del referèndum d’autodeterminació català. Carles Muñoz Espinalt i molts altres catalans il·lustres ho han certificat amb la seva acció, els seus pensaments i els seus escrits.

Srs. espanyolistes de tots graus i totes latituds, els catalans que volem recuperar de bell nou la Llibertat i la Independència plenes de Catalunya no podem ni volem parlar, dialogar i negociar, ara ja de res més que d’actius i passius, i prou!

La Vanguardia avui escrivia ampulosament “Declaració de Barcelona” quan la veritable “Declaració de Barcleona” del Pere Esteve, del Benegas i de l’Arzallus ja és una tema de la prehistòria, un primer pas de bona voluntat -que Catalunya, Galícia i Euskadi són nacions i que espanya no, …- però això ja ha estat superat de llarg pel Procés d’Independència de Catalunya.

Els socialistes del PSC sotmés en tot al PSOE, espanyolistes fins al moll de l’os, mancats de l’ideal català i només pendents de recuperar les minses i ridícules qüotes de poder que havien tocat quan controlaven la batllia de Barcelona i quan controlaven la perenne oposició a Pujol -res més- i desitjosos d’oferir més glòries a Espanya a costa de la ruïna moral i de l’espoliació total de Catalunya, ja poden anar fent declaracions de “pacotilla” que no els serviran de res.

Si el Sánchez Psoïsta vol dialogar i negociar, ha de saber que, a hores d’ara, en el moment actual del “Procés” de Recuperació de la Independència dels catalans ja només estem disposats a dialogar i negociar d’actius i passius, del que ens deuen els espanyols als catalans, i si fan el ruc deixem-ho, que es facin càrrec ells sols del pagament del 100 per cent del deute de les seves fastuoses despeses.

De la Independència d’una nació, de totes com també de la catalana, no se’n dialoga ni es negocia. La llibertat i la Independència no admeten dubtes, ni concessions ni mitges tintes. Ets lliure i ets independent, i prou!

El pobre senyor Iceta no sap emprar la paraula “prou”. Aprenguin Sr. Iceta, es diu:
” Ets lliure i ets independent, i prou!”


Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Benetto.

Fotografies adjuntes del polític Pere Esteve i del pensador i activista Carles Muñoz Espinalt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *