Ieltsin! baixa. El ‘think tank’ alemany, els tres Durans, la CUP i la DUI.

Molts símptomes ens diuen, ai las! que ell -Puigdemont- no la farà!
-El què no fara`?  -La Dui, està clar!

Tot i que Romeva va dir: “Tot és impossible fins que passa, i llavors és irreversible”

“Ieltsin, si estàs al cel baixa!” Així ho diem popularment els catalans quan en veiem alguna de grossa. Però en el cas del Ieltsin que tant necessitem per enllestir el Procés de recuperació plena de la Independència, set vegades centenària, de Catalunya, aleshores el que ens convé és que el nou Ieltsin Català no baixi sinó que s’enfili altra vegada damunt del tanc enemic i des d’allà Proclami la Declaració d’Independència de Catalunya.  Veiem-ne les fotografies del que voldríem que fos el nostre definitiu “bis a bis”

Així va ser la Caiguda de la URSS i el naixement del CEI i l’alliberament dels estats supeditats a Russia. Ieltsin va pujar dalt d’aquell tanc i va llegir la Declaració.

El nostre Ieltsin actual podria ser ben bé el Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa i fundador de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència catalana-.

Ell, Jordi Fornas, i el seu partit van començar a caminar en les propassades eleccions europees amb un sol objectiu, fer la DUI, proclamar la Independència i en el cas català de forma unilateral per dos motius ben clars:

1 – el primer perquè la DUI avui ja és un procés internacionalment homologat pel Tribunal de Dret Internacional de La Haia des del cas de Kosovo, i

2 – el segon motiu de la unilateralitat de la Declaració d’Independència de Catalunya és perquè Catalunya està formalment i ilegalment invadida des de la guerra del 1714. Des d’aleshores Catalunya ha patit una guerra sense aturador, ara freda, ara calenta, destinada a sotmetre-la maldant assolir l’epitafi del malèfic Decret de Nova Planta: “La Nació Catalana ha mort!”

Els símptomes!     Ara mateix, tres:

Símptoma 1:  La Cup segueix desenfocant el tema, dic segueix perquè ja el seu representant al 27S ens va penjar a tots els catalans la llufa de que el 27S havíem perdut el Plebiscit -quin plebiscit?- si eren unes eleccions Parlamentàries que van otorgar la majoria absoluta de 72 diputats, quatre més dels necessaris per fer una DUI estrictament legítima, legal internacional i plenament homologada. Ara el Sr. Arrufat en unes recents declaracions continua desbarrant de la mateixa manera que ho va fer el Sr. Baños en aquell moment (27S) el que em fa pensar que no són el Baños i l’Arrufat sinó que és la CUP la veritable culpable d’aquest diguem-ne, per suavitzar, auto-engany?

Símptoma 2: Ara surten els nous tenors del submissionisme i supeditacionisme, “els Durans de torn” dient que el Referèndum no serà homologat i que no es pot celebrar, no fos cas que no es podessin ofrenar més glòries a Espanya encara que suposin l’esclavatge i perjudici continuat de tots els que estimen Catalunya i de tots els qui amb nosaltres hi viuen. A ells, tots aquests Durans, salvada la seva butxaca i amor patri espanyol aquest sacrifici permanent de milers i milers de catalans tant se’ls en dona.  Lluny d’entendre-ho, aquesta mala gent, els haurem de recordar -ells ja ho saben i se’n recorden, potser fins i tot per anar-ho desactivant, que si es tracta de coses homologades ja en tenim una i totes les capacitats per fer-la i guanyar-la, sabeu ben bé pacients lectors, o ho haurieu de saber que es tracta de la DUI.

Símptoma 3: El ‘think tank’ alemany*, o llegeixis el “tanc” del macro enemic de la independència catalana, dels poders fàctics defensors del manteniment dels Stato Quo internacionals, del sempre “atado y bién atado”, que tan bé han treballat a Egipte, a Grècia i altres conflictes ara marteix més propers i actuals.

Aquests poderosos senyors de l’esmentat ‘think tank’*   han assegurat sense avergonyir-se i com aquell que ho sap de primera mà, han assegurat que ‘no hi ha dubte’ que no hi ha haurà una declaració unilateral d’independència.

I com ho saben això aquesta gent? qui els ho ha dit?  és que ja ho han imposat o negociat d’amagat? com poden parlar amb aquesta superioritat i des d’aquesta altivesa? no seran aquella gent superba de qui parla el nostre himne, el Cant dels Segadors?

*        Aquest tanc … ai perdó, volia dir aquest ‘think tank’, és la fundació polítca alemanya Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS), vinculada a la Unió Democràta Cristina (CDU), partit de la cancellera Angela Merkel, ha publicat un informe sobre el referèndum de l’1 d’octubre en què es fa ressò de l’augment gradual de l’independentisme a Catalunya els últims anys. El text apunta que el plebiscit no es podrà fer amb el consentiment de l’estat. No obstant això, asssenyala que ‘quan aquells que encara es neguen a fer reformes s’avinguin a fer concessions, potser serà massa tard’.


Aquí tenim, doncs, els quatre genets de l’Apocalipsi catalana: 

1er – La CUP i Junts pel Sí que fan tantes marrades com poden per apartar-se de la DUI amb la que es van comprometre el 27S.

2n – Els Durans i els amants del Pont Aeri i de la Tercera Via. Es veu que amb l’AVE “espanyolíssim” encara no en tenen prou, podrien inventar un tren amb tres raïls i potser així se la fotarien.

3r – El “TANC” de l’STATO QUO internacional i les seves fonts aventatjades o amb pactes vergonyosos i vergonyants.

4t – Quin és el quart genet? – Tots aquells que encara esperen un mig arrenjament de darrera hora, com diuen el de l’esmentat “Tanc”: “asssenyala que ‘quan aquells que encara es neguen a fer reformes s’avinguin a fer concessions, potser serà massa tard’. “i apunta que el punt mort en què es troba la situació actual fa que el conflicte sigui molt difícil de resoldre” … quan diuen “resoldre” no ho dubteu volen dir aigualir o desactivar als catalans.

————————————————

No als quatre genets de la guerra!

Sí al Poble de la Llibertat!

Els catalans hem de ser ferms i clarividents, i solidaris amb tots aquells del món que en la nostra Victòria hi tenen posada tota la seva esperança i tots els seus anhels, per que “el món o serà català del color de la Pau o serà talibà de qualsevol altre color”
Catalunya Independent serà un pas més en l’esperança dels Pobles que anhelen la llibertat. No els defraudem !  Només depèn de nosaltres !

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *