La DUI és 100% democràtica, és plenament legítima i sobretot “LEGAL INTERNACIONAL” (Trib. de Justicia Inter. de La Haia)

Avantatges de la DUI:

No hem de demanar reconeixement a ningú. Hem de ser conseqüents i fer la DUI. Aleshores “ens entendrem” ja ens ho han dit!

Molts catalans independentistes ja formen una gran multitud de partidaris de fer la DUI molt abans que no pas el Referèndum: 

Primer, perquè la DUI és legítima i legal internacional,

Segon, perquè ja tenim la majoria suficient i de llarg de diputats necessaris per a fer la DUI i així complir el mandat expressat en vots dels partidaris de recuperar la Independència de Catalunya que fa 300 anys vàrem perdre per la força de les armes enemigues i la traïció i l’abandó dels aleshores aliats anglesos. Set-cents anys, els catalans, hem sigut independents i aquest fet ha deixat dins nostre una marca inesborrable que de tant en tant ens surt a flor de pell.

Tercer, perquè la DUI salta per sobre de totes les trampes hagudes i per haver que amenacen directament qualsevol Referèndum, sigui al Quebec, Escòcia o Catalunya.

Quart, perquè la DUI té cost zero i no necessita ni cens ni cap altra garantia a banda dels 68 diputats en el cas català.

Fins avui, malgrat molts perills de perdre aquesta majoria, el que ja és una greu irresponsabilitat de la nostra actual classe política, els independentistes catalans encara disposem d’aquesta majoria més quatre diputats més, o sigui 72 diputats independentistes, majoria absoluta al nostre Parlament.

I com a darrera consideració és d’agrair el tardà però valent posicionament del prestigiós economista català Sala i Martín en favor de la DUI i en favor de la veritable Victòria independentista del 27S que per covardia o niciesa van negar tots els capdavanters independentistes que per més INRI havien guanyat.

És molt curiós i trist que, precisament els capdavanters polítics que sempre, després d’unes eleccions, s’entesten en dir que han guanyat fins i tot quan moltes vegades han perdut, aquell 27S fessin el contrari. O la passió els perd o són Cavall de Troia de l’enemic.

I no he acabat encara, falta el més greu. Quan tardaran? tants i tants catalans de contrastada intel·ligència i prestigi, a donar suport a la DUI i al seny i claredat de conceptes com ha fet ara, dos anys després del 27S, el Sala I Martin?

Només la DUI ens pot obrir les portes de la Independència, només la DUI és el “PUNT ZERO” de l’inici del reconeixement Internacional de l’Estat Català en forma de República, que després de la DUI serà un degoteig incessant i sense aturador d’un estat rere d’un altre estat, perquè el món abans que talibà de qualsevol color serà català, no en tingueu cap dubte!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

———————

L’Octubre del 2004 naixia Catalunya Acció amb un sol objectiu diàfan i precís, una veritable nova eina: Portar Catalunya a la seva Plena Independència en aproximadament una dècada. Tal com John F. Kennedy va dir i precipitar: “portar l’home a la lluna en una dècada” la tasca el va sobrepassar però el seu país ho va assolir. Si els EUA ho van assolir perquè no ho podien fer els catalans, “la terra i la gent més ufana sota la capa del cel” !

“A Catalunya  no hi ha un líder independentista “CLAR” ben posicionat en l’espectre parlamentari i governamental, determinat a fer l’acte de sobirania guanyador: LA DUI.” 

Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa i President i fundador del Partit polític UPDIC “Units per a Declarar la Independència catalana”  està compromés des del moment de la Fundació del Partit UPDIC a fer la DUI perquè entre altres raons aquest partit va ser creat per això, per Declarar la Independència de Catalunya així que pugui reunir la majoria de diputats necessaris per fer la DUI que en el cas català són 68 diputats, quatre menys dels que des del 27S disposen Junts pel Sí i la CUP.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *