Catalans, PDCAT i Esquerra aparteu-vos d’Espanya, el perill de caure en les seves urpes pretesament regeneracionistes és absolut.

A Espanya no hi hem d’anar a fer res!  Allunem-nos-en!

Catalans, PDCAT i Esquerra aparteu-vos d’Espanya, el perill de caure en les seves urpes regeneracionistes és absolut. Això també val per la gent de la Colau: aparteu-vos d’Espanya si no en voleu sortir escaldats.

Allunyeu-vos del PSOE, allunyeu-vos de Podemos i tot el que s’hi assembli, allunyeu-vos de Ciutadans, allunyeu-vos també del PP però no pas més que dels altres. Espanya vol engolir-nos de nou i només estudia com fer-ho.

Allunyeu-vos de les propostes del Margallo, de les propostes de l’Iglesias, de les propostes del Sánchez, allunyeu-vos de les falses declaracions de plurinacionalitat … els cervells espanyols més lúcids estant estudiant com coordinar una nova enganyifa amb solucions a mitges per enganxar els catalans de nou a oferir glòries a Espanya renunciant a la seva plena sobirania -la dels catalans és clar-, caient de nou amb sistemes de finançament només pensats per poder continuar engreixar les arques espanyoles amb els impostos dels catalans, els impostos visibles i els impostos amagats “gasolines, llum, comissions per tots cantons” no ens podem arribar a imaginar tot el que ens roben i volen seguir robant-nos.

Sr. President no vagi al Parlament Espanyol, a Espanya no hi hem d’anar a fer res! Ells ja saben perfectament el que estem fent els catalans i de cap manera els convencereu, tot el que assolireu es posar-vos en perill de caure en les seves maquinacions.

Concentreu-vos en fer la feina que us hem encomanat: “desconnexionar-nos d’Espanya”. Sr. President  ho escric així perquè m’entengui, però parlant clar i en llenguatge internacional intel·ligible li dic, concentris en TRENCAR AMB ESPANYA.  Per res s’ha de pactar ni tractar amb l’enemic que et vol destruir si no vols caure en les seves urpes i trampes, que tots ja sabem o hauríem de saber com és Espanya i com actua i ha actuat sempre amb Catalunya i els catalans, “España  y los españoles con mando”

A Madrid no s’hi va ni amb el tren d’alta velocitat, ni amb bicicleta, ni amb auto stop, i menys encara amb el pont aeri del Sr. Fisas i dels seus amics del Sabadell i al Caixa i altres alies dels que també us n’heu d’apartar com de la pudor. No us cregueu res del que proposi acostar els catalans a la terra i la gent que ens subjuguen, espolien i maten la nostra dignitat.

A Espanya no s’hi va! i prou!

Dediquem-nos a Catalunya al cent per cent, que de feina en tenim i en teniu molta.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

Fotografia: Manifestació de les Infraestructures, 2006

Cartell de la Presentació de l’Organització Catalunya Acció a la Ciutat de Berga, febrer de l’any 2005.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *