Ja ens estem emprenyant de que us arrossegueu com cucs. Puigdemont i Junqueras prou de fer de retardataris!

Sr. Puigdemont i Sr. Junqueras, prou de fer de “retardataris” ja ens estem emprenyant de que us arrossegueu fins Madrid com cucs. Al final serà veritat que per la vostra actitud i maneres de fer i parlar esteu enganyant al Poble de Catalunya que ens hem refiat de vosaltres.

Si no teniu clarividència, pebrots, coratge o dignitat per fer la DUI i deixar-vos de collonades com pactar referèndums a costa de abaixar-vos els pantalons i així jugar amb el futur de Catalunya i dels catalans, plegueu amb dignitat sense destruir la majoria de 72 diputats que possibilita una DUI suficient i digna, i deixeu que al davant s’hi posin líders de veritat determinats a no aigualir ni un moment més la voluntat del Poble Català, ja expressada de totes maneres legals i legítimes, i determinats a posar-la en pràctica.

Es parla i s’insinua sobre fracassos respecte al “procés” i respecte al Referèndum, i s’insinua la convocatòria de noves eleccions que posarien en perill directe la majoria de 72 diputats independentistes, que ja fa dos anys permetria fer un DUI guanyadora per naturalesa d’ella mateixa segons la jurisprudència dictada en el cas Kosovo.

El que cal no són unes noves eleccions sinó la dignitat necessària per apartar-se de nou i deixar posar al davant del “Procés” a uns altres capdavanters més capaços i de caire unificador com podria ser algú com la mateixa Sra, Carme Forcadell amb el suport d’un equip d’homes i dones rupturistes de veritat.

Prou de fer de “retardataris”. DUI ja!

No teniu cap excusa que no sigui la voluntat i la covardia d’auto enganyar-vos vosaltres mateixos i d’enganyar una altra vegada al “Poble menut català”.

Prou !  …ja!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas, ex Batlle de Gallifa. Soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.


Les que venen són paraules molt dures però és que el que diuen  Puigdemont i Junqueras i les seves actituds retardatàries cada vegada sovintegen més i ja ens estem emprenyant de veritat, ja n’hi ha prou!

En Puigdemont ha dit que un referèndum acordat però amb una participació del 15% “no seria vàlid”, ja que no serviria per interpretar el “desig del poble”.

I pel que es veu, el que vam votar els catalans per majoria absoluta de diputats a les passades eleccions del 27S 2015, un programa ben clar per a declarar la independència i no pas per a pactar o fer cap referèndum, tampoc li serveix per a interpretar “el desig del poble”. I aquest porc es fa passar per demòcrata? La democràcia de qui fa el que li convé i no fa el que el poble ha votat?

Comentaris
Joan Josep Pujol

Joan Josep Pujol REALMENT, SI EL 9N VA SER UNA COSTELLADA, I ENS PORTEN ALS TRIBUNALS PER TOT, REPRESENTA QUE VA SER UN ACTE SIGNAT I VÀLID , ( no cal legalitat), LLAVORS EL 9N HAURIEM POGUT JA FER LA INDEPENDENCIA A LA PRIMERA DENUNCIA AL CONSTITUCIONAL…..

Anna M. Codina

Anna M. Codina La mandra que els faria que sortís que sí al referèndum. Per això van fent girangonses, per què la gent es cansi.

————–

En Puigdemont és la cosa més falsa que ha parit Convergència. S’ha passat pels collons el vot dels catalans i el resultat del 27S de majoria absoluta per declarar la independència i s’ha tret de la màniga un referèndum pactat amb Espanya que ningú no va votar. I a sobre encara va donant oportunitats a Espanya (data, percentatges…) a veure si pacta el referèndum i així allargar la legislatura, estirar l’ignominiós autonomisme que tan bé representa i perpetuar l’espoliació fiscal que patim els catalans que ja supera de llarg els 300.000 milions d’euros. Això no és un president; això és una merda lligada en un cordill.

Comentaris

Esteve Escuer  Esteve Escuer S’ha de ser mokt curt de mires per dir aixo.. en fi, tenim de tot a Catalunya

Joan Josep Pujol
Joan Josep Pujol Al final si ens pendran per idiotes…..Si amb 5 anys no han tingut temps de pensar, ara en 1 mes què ? Si Puigdemont vol guanyar temps o suports amb aquest mes , crec que en perdra de confiança ciutadana, si es septembre és septembre….

Isidor Codina

Isidor Codina Et passes tres pobles, es president per que la majoria volem. Respecta les majories si et consideres demòcrata. Quan menystens axis al President, el que fas es ofendre al que el varem votar.
———————
Són paraules molt dures però és que les paraules de Puigdemont i Junqueras i les seves actituds retardatàries cada vegada sovintegen més i ja ens estem emprenyant de veritat, ja n’hi ha prou!
O feu la DUI o aparteu-vos ! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *