La decisió ferma és la DUI. Els Reconeixements no són uns bolquers. Si ens mullem ens eixugarem.

El reconeixement internacional no són uns bolquers, si ens mullem ja ens eixugarem.

Si el Referèndum es fa vinculant és vinculant, passi el que passi.
El reconeixement no hi serà com un permís.
Ningú ens regalarà la Independència, l’hem de prendre: DUI ja!

Diputada Gabriel, la DIP i abans la Declaració Solemne al Parlament de Catalunya com a subjecte polític sobirà ja la vam fer fa un parell d’anys.

Només la voluntat dels capdavanters recolzada pel Poble de Catalunya fa efectives les nostres decisions i actes com a subjecte polític sobirà. No cal un altre 9N.

Però, on és aquesta voluntat?  Amagada tal vegada darrere de les declaracions del Sr. Baños la mateixa nit electoral del 27S on va intentar carregar-se amb bastant èxit el compromís de la DUI.

Que el Sr. Baños ara no hi sigui no els eximeix del compromís que vostès i JxSí van contraure amb el Poble de Catalunya, ja que el 27S l’independentisme va guanyar de sobres la majoria Parlamentària que és la base de la DUI (68 diputats en el cas català) tal com es va fonamentar la DUI homologada a Kosovo.

El que vostè respon, un segon Referèndum per arribar on vàrem arribar el 9N és una despesa inútil en tots sentits.

Si després del Referèndum no hi ha la decisió ferma que el faci efectiu és una autèntica presa de pel, un engany en tota regla. Cap manca de reconeixement pot anul·lar ni inhibir el compromís i el fet de fer efectiva aquest decisió.

Sembla com si els nostres partits polítics i els seus capdavanters, per feblesa, ignorància, mandra o interès, volen anar convocant consultes fins que n’hi hagi una que la perdem i aleshores ja no els caldrà esforçar-se més ni posar en risc el sucós i gens retallat sou que els paga Madrid amb els diners que Espanya roba contínuament als catalans amb la complicitat de vostès, la classe política catalana.

No volem el reconeixement com uns bolquers que ens hagin de posar altres països per tal de que no ens mullem el cul. Si ens mullem ja ens eixugarem.

La Independència no dependrà d’uns reconeixements internacionals fàcils sinó del nostre convenciment, fermesa i resistència.  Caldria assegurar aquest tres aspectes.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

——————

Comentari entorn de la resposta d’Anna Gabriel a la següent pregunta:


Preguntada sobre la possibilitat de fer un referèndum que no rebi reconeixement, Gabriel ha assegurat que seria útil per a demostrar que hi ha una majoria social independentista i que situaria Catalunya com a subjecte polític sobirà. 


Ha argumentat que calia sostenir les advertències legals de l’estat espanyol perquè el referèndum serà contra la legalitat i els mandats judicials. 

‘No té sentit comprometre’s si no estàs disposat a resistir represàlies’, ha reblat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *