Només signaré per la DUI. Ha arribat l’hora de dir PROU !

Només signaré per la DUI. L’espoliació mata i la submissió també mata. Espanya malda per destruir i anular la nostra nació, i la nostra actitud fins ara, per activa o per passiva, els dona suport.
 
Això s’ha d’acabar: Ha arribat l’hora del Punt i Final,
ha arribat l’hora de dir PROU !
No signaré per un Referèndum pactat, de cap manera!
Referèndum unilateral després de la DUI naturalment unilateral. Referèndum de ratificació amb totes les garanties només catalanes mesos després d’haver proclamat la DUI, referèndum per tal d’aprovar la nova Constitució Catalana.
Vull guanyar la Independència, no pas perdre-la com al Quebec i Escòcia. Ja hem votat  i guanyat tres vegades. Consultes, 9N i 27S, no perdem ara la quarta!
A més, “gat escaldat amb aigua tèbia en té prou”, coneix-ho la fusta de que estant fets els governants actuals de Catalunya, autonomistes reciclats a Independentistes, segurament de bona fe, també dèbils i amb grans mancances de lucidesa i coratge, i determinació escassa, però que encara mengen de la mà de l’amo espanyol amb diners dels catalans.
S’han fet retallades a dojo, s’ha seguit pagant religiosament els 16.000 milions d’euros d’espoliació anual, s’ha tret una sola paga dels funcionaris, s’han retardat algunes pagues als farmacèutics, l’espoliació per càpita no ha deixat de créixer amb la reducció de les pensions, etc. però hi ha una cosa que no ha rebut retallades ni endarreriments, es tracta del pagament de ses senyories “tot sembla lligat i ben lligat” “atado y bién atado, o puede que hasta engrasado”
Sé la fusta de que estant fets els partits i les coalicions que ara mateix governen Catalunya i no vull de cap manera que em diguin: “Vostè, català, va votar pel Referèndum acordat i pactat, per tant aquest és el mandat, el referèndum pactat, i per això ho anirem intentant fins que Espanya pacti o Europa s’impliqui … som així fidels al mandat dels catalans que ens han signat, siguin pocs o molts com quan a l’ANC una minoria va votar la RUI improvisada per aprovar uns miserables pressupostos autonòmics que només serviran per seguir apuntalant la inamovible espoliació que ens ofega dia a dia, mes a mes, any rere any, però mentre nosaltres cobrem i puguem acabar legislatures … anar fent que qui dia passa, any empeny” De moment així això ja dura des del 2012, cinc llargs anys, 80.000 milions d’euros llençats de nou a la claveguera, metre hi ha catalans que s’empobreixen dia a dia, avis que moren per falta d’atenció o avaries indesitjables a les ambulàncies i als quiròfans, manca de vacunes recordatòries pels infants, morts innecessàries a les carreters catalanes, i un llarg etcètera que no veiem … !
Si algú dubta del que dic que recordi tres jugades enganyoses com aquesta de signar el Referèndum pactat.
La primera quan el 2012 el Poble Català va demanar la Independència en la més gran manifestació de la història de Catalunya i una de les més grans d’Europa, els nostres polítics encapaçalats pel Sr. Mas ens van oferir un fals succedani “el dret a decidir” que el té tothom menys nosaltres els catalans.
La segona, tot seguit, tan havíem de decidir que el 9N Mas ja havia decidit des del primer moment que no seria vinculant, sols una opinió que podríem anomenar el “Dret a opinar”
La tercera, quan ja volíem fer les Plebiscitàries del 27S per a votar ‘Estat Català Independent” o sigui la Independència, se les van empescar per transformar-ho en un altre succedani “Volem Votar” i encara hi ha polítics d’aquestes coalicions que ens volen fer beure a galet i ens volen fer combregar amb rodes de molí amb que aquelles plebiscitàries del 27S eren per a poder votar intentant apuntalar aquest Referèndum inpactable que volen pactar, sí o sí -parlem o parlem, digué Puigdemont- com intentant la quadratura del cercle.
No signaré per a un Referèndum pactat impossible, ni per cap pacte amb Espanya. Només signaré per la DUI que amb 72 diputats -4 més dels necessaris- ja l’haurien d’haver tal com prometien en el full de Ruta de l’ANC del 27S i en el Programa electoral de Junts pel Sí i en les intencions expressades per la CUP, dic intencions perquè la CUP en boca del seu candidat Sr. Baños va ser la primera de deslegitimar falsament la DUI la mateixa nit del 27S,  perquè ni la DUI ni aquelles Plebiscitàries no es basaven en tants per cents de vots sinó en nombre de Diputats, també així es va validar a Kosovo “la DUI feta a Kosovo en un teatre per majoria de diputats no és contrària a la legislació internacional”.
Tampoc signaré per a una implicació Europea que no hi serà fins que ja haguem fet la DUI .
Per tant sí que signaré i lluitaré per a fer la DUI ja homologada en el cas Kosovo pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia, i per tant signaré per aquesta DUI, plenament democràtica, legal i legítima internacionalment parlant.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *