Obrim els ulls i no perdem el temps: DUI ja!

A mi em resulta tragicòmic veure un expresident als jutjats per posar unes urnes que no decidien res, que va fer una doble pregunta condicionada perquè no es trenqués CiU, que va renunciar a fer el referèndum a canvi d’un “procés participatiu” per complir amb la legalitat espanyola i que a sobre deia que les coses s’havien de fer amb “astúcia”.

És clar que dels autonomistes te’n pots esperar qualsevol collonada, però cal reconèixer que són uns autèntics mags convertint collonades en fets solemnes i trascendents per a què el poble català mantingui la il·lusió en una futura i llunyana independència mentre ells utilitzen aquest noble sentiment per a forçar que Espanya canviï de plantejament i s’assegui a “dialogar”

i (el més greu …)

a la vegada ho aprofiten per desligitimar la DUI al Parlament, l’única manera que existeix al món per a assolir la independència quan no es pot fer un referèndum pactat entre les parts en conflicte i tens una majoria absoluta de diputats democràtica i legítima.

 

Això és el “procés pel dret a decidir” que hi ha en marxa des de l’endemà de la gran manifestació per un Estat Català independent del setembre del 2012 i per això mateix s’han passat pel folre dels collons el mandat del poble de proclamar la independència que va sorgir de les passades eleccions del 27S amb majoria absoluta de diputats.

Declaracions d’en Puigdemont ahir comentant la sentència del TSJC:

“”Ens agradaria que hi hagués diàleg. No li posarem cap condició al Govern espanyol. O parlem, o parlem.”

Ha, ha, ha ! “O parlem o parlem” Au, catalans, a seguir bevent a galet que encara queda molt processisme al porró !Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *