Ens ataquen a mort, només hi ha una resposta ràpida i efectiva: LA DUI.

Ara mateix a Catalunya hi ha dues batalles en marxa, per un cantó hem deixat que Espanya s’anés enfervorint i organitzant contra nosaltres, els seus atacs continuats i constants i el perfilat i concreció de les seves estratègies per aturar-nos conformen la primera batalla, davant de la qual pel nostre infantilisme i desídia hem renunciat quasi totalment a l’efecte sorpresa, element fonamental per decantar la victòria cap a un front o cap a l’altre. Probablement vàrem errar en l’elecció dels actors del Procés al posar-lo en mans dels polítics, nostrats però autonomistes reciclats, amb una gran mancança de caràcter i determinació independentista, manca de lucidesa en factors bàsics i manca de coratge que els porta a voler fer la Independència sense encarar-se amb Espanya. Així, doncs, enlloc de la Via Catalana hem de plantejar-nos seriosament la Via Bàltica.
La segona batalla del moment actual és d’ordre intern i és entre nosaltres els catalans. Es tracta de la batalla enfront de la DUI “La Declaració Unilateral d’Independència”.
Es tracta de l’enfrontament entre dues estratègies, ambdues per naturalesa difícils però no pas igualment fàcils d’organitzar, ni igualment eficaces.
L’una d’entesa amb Espanya per a fer un Referèndum pactat, impossible al mateix nivell del Concert Econòmic i altres iniciatives fallides. Si algú ho dubte que miri els noticiaris d’avui mateix i de cada dia.
L’altra estratègia és la legal Internacional i legítima Catalana “DUI” que no necessita ni entesa, ni permís dels poders espanyols, perquè és una iniciativa rupturista total, sense mitges tintes ni bloqueigs fàcils per part de l’estat espanyol.
 
No pots demanar a un estat que ell mateix es faci l’hara kiri i s’autodestrueixi, en canvi sí que li pots demanar a un Poble que s’alliberi del jou que l’escanya.
 
22295_853924101309462_3109042407847747601_n
És del tot necessària la DUI per sortir, d’una vegada, de l’espai jurídic espanyol i de la seva legalitat per tal entrar de cop i unilateralment en el nostre espai jurídic i la nostra legalitat catalana on els mal factors, il·legals, desobedients i prevaricadors seran ells, els membres de les institucions espanyoles, també els membres del TC i els membres del TSJC
I és del tot prudent i del tot necessària la DUI per salvar-nos de les garrotades que ens venen a sobre si no reaccionem de pressa perquè Espanya -no pas Catalunya- s’està balcanitzant en plan serbi.
Junts pel Sí i la CUP s’han de decidir per sumar els seus 72 diputats i Declarar la Independència de forma unilateral ja que Espanya no negocia ni negociarà, sols ataca i fa tot el possible per arraconar Catalunya.
Hem d’aferrar-nos a la jurisprudència del Tribunal Internacional de la Haia respecte a la DUI en els casos de Montenegro i Kosovo. Si no ho fem de seguida Espanya ens destrossarà de mil maneres, ens deixarà sense institucions i ens barrarà de nou el pas a la llibertat que ja tenim a tocar. No perdem pistonada, fem la DUI.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM
 
Ens ataquen, només hi ha una resposta ràpida i efectiva: LA DUI.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *