Volen crucificar al Jutge Vidal. Jo el sóc! Preparem i fem la DUI. Marxem, ja!

La batalla contra el Jutge Vidal és una batalla contra tots els catalans que volem i treballem per recuperar la Independència de Catalunya.

Plantem cara a l’enemic que vol crucificar al Jutge Vidal.

Espanya ens roba, des de fa ben bé 500 anys, primer Castella i ara Espanya.

Ens roba Espanya, ens roben els espanyols i durant massa temps, nosaltres, els ho hem permès.

Ara ha arribat l’hora de dir PROU !!!  Fotem el camp d’aquesta gàbia plena de merda!

Espanya ens roba l’ànima, ens roba la dignitat, ens roba la llibertat i la democràcia, ens roba els nostres recursos, ens espolia descaradament per tots costats, impostos, comissions, carburants, electricitat, tants per cents dels estalvis, tot el que pot d’herències perdudes i comissions, despeses bancàries i comissions excecives, recàrrecs d’impostos abussius que no podem pagar dins del plaç convingut, tot és una gran bola de neu que incessantment es fa grossa i gegantina, que penja del coll de Catalunya i dels Catalans, si no ens en desprenem ens ofegarà.

Espanya ens roba la nostra sobirania i ens imposa lleis que ens tenallen la nostra iniciativa en mil-i-un camps, en tots els camps.

Quan ens alliberem d’Espanya i veiem tot el que ens han robat, furtat i fotut, ens tibarem i arrencarem els cabells que encara ens quedin.

Prou de submissió i subjugació, tanquem aquest fals i mal negoci, foragitem els qui són còmplices d’aquest robatori i no en demanin sincer perdó.

Prou d’Espanya !   Prou de la gasiveria d’alguns catalans que ens enfonsa en la misèria espanyola pels seus obscurs interessos.

Llibertat per a Catalunya i pels Catalans !

——————————-

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *