Per tant dediquem-nos a preparar la DUI i la voluntat dels independentistes per fer-nos forts i plantar-nos de cent maneres un cop feta la DUI.

1 - ara Hora DUI1 PRECIPITEM_6

Sr. Romeva, la resposta a “quan? és ja i DUI !

No hi haurà pressió internacional sobre Espanya fins que després de la DUI sense fer pressió directa et reconeguin.

Senyor Romeva, no tingui por a la DUI, sí cal que tinguem por a l’engany i l’autoengany!

No tingueu por a la DUI perquè és legal internacional i el Referèndum negociat és l’enèssima via morta! DUI ja!

La resposta a “quan?” Sr. Romeva, és posar-se a preparar la DUI, perquè el Referèndum negociat és l’enèssima presa de pèl, una altra via morta! una pastanaga monumental per a enredar de nou als catalans. No hi haurà pressió internacional sobre Espanya, Europa no farà ni un pas que pugui incomodar un dels seus socis, això ho intueix fins i tot un infant de P3, sols quan Catalunya faci el pas unilateral començaran a degotar els reconeixements internacionals, l’un darrer l’altra, començant pels països pioners que ja ens han picat l’ullet.

Per tant dediquem-nos a preparar la DUI i la voluntat dels independentistes per fer-nos forts i plantar-nos de cent maneres un cop feta la DUI.

En canvi vostès els capdavanters que hem escollit i als qui hem donat el mandat de acabar el Procés de Recuperació de la nostra secular independència, només fan que tirar pilotes fora, que negar la DUI i apuntar la banya amb un Referèndum que mai es farà pactat amb Espanya i sotmesos a la seva legislació.

El Procés Constituent ha de ser sols en les coses vitals i concretes, les coses tècniques s’han de deixar pels tècnics, i ha de ser ràpid, no pas un altre motiu per anar matant el temps.

.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI, simpatitzant de l’UPDIC de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *