Tenen por a parlar obertament de la Llengua, la fonamental raó i sentit primer de Catalunya.

I qui tem la DUI? La DUI és la desobediència més legítima i és legal internacional.

1 vertader procésara Hora DUI

La DUI és la desobediència més legítima i és legal internacional. Unim-nos per la DUI.

Cert, toca l’entrenament tàctic sobre el territori i en això farem costat a la CUP. No hem de tenir por i hem d’anar units en la necessària ruptura amb l’invasor i els “quintacolumnistes”.

Preparem-nos mentalment per a l’enfrontament perquè la nostra aposta per a la Recuperació de la Independència dels catalans va de veres. No fem broma en això i no podem anar esperant unes lleis i unes estructures d’estat perfectes perquè no és possible fer-les perfectes sense fer-les o volent fer-les din l’estat espanyol i sota les seves jurisdiccions, traves i amenaces.

“La Independència s’ha de fer bé” cert! però fer-la bé és fer-la, i ens haurem d’encarar amb Espanya i els espanyols com aquests que s’anomenen “ciutadans” encara que no vulguem.

La desobediència sublim i perfecte es diu DUI, preparem-la ja des d’ara, la tenim a la ma amb 72 diputats independentistes. No ens encantem.

La DUI no depèn del 50%+1 de ciutadans sinó sols del 50%+1 de diputats que en el nostre cas, de Catalunya, són ni més ni menys que 68 diputats, i aquesta DUI no és contrària a la Legalitat Internacional per Jurisprudència dictada pel Tribunal de La Haia en el cas Kosovo.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, català pro DUI, membre de la pàgina de facebook “Compromesos amb la DUI”, simpatitzant de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana” de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

1 PRECIPITEM_6

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *