L’engany “Puigdemont” vergonya i desconcert pels independentistes. Pobra Catalunya si no reaccionem!

Pantalles democràtiques i autonomistes de merda nomenats a dit.

El 9N=80%   i    el 27S=72 diputats

“els capats d’esperit, de coratge i dignitat mai en tindran prou amb cap “pantalla democràtica” per a prendre la decisió que cal prendre per a independitzar-se d’Espanya i que Catalunya torni a ser un Estat independent.”

Josep Castany – 4 abril a les 15:48:

Puigdemont: “Avui no podem demanar a cap estat independent que ens doni cap suport, perquè no estem en aquesta lògica. Treballarem pel reconeixement més endavant, després que aquest país, a través d’una pantalla democràtica, hagi acreditat que té més del 50% de suport popular al procés. Llavors, estarem en condicions de traslladar a la política internacional, especialment a l’europea, que ja no està davant d’un assumpte intern, sinó com a mínim comunitari”

Aquest pocavergonya d’en Puigdemont superarà ben aviat al penques d’en Mas jugant amb els conceptes i les paraules. O sigui, Puigdemont, que segons vostè tenir un Parlament amb majoria absoluta de diputats independentistes resultat d’unes eleccions democràtiques no és tenir una “pàntalla democràtica”? Sap que passa Sr. Puigdemont, que els capats d’esperit, de coratge i dignitat mai en tindran prou amb cap “pantalla democràtica” per a prendre la decisió que cal prendre per a independitzar-se d’Espanya i que Catalunya torni a ser un Estat independent.

 ———————————————

 Anna de la Mota ” A veure si ens entenem, un referèndum pactat amb l’estat d’on ets presoner és una PRESA DE PEL!. La independència ja l’hem votat el 9N (80% a favor de la Independència), el 27S (72 diputats independentistes). ”

13001319_1033644963349286_3609420660237028728_n

1 vertader procés

1 PRECIPITEM_6

CiU I PNB sicaris d'Espanya contra la democràcia ! __ EA 1843

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *