Units per responsabilitat estratègica CDC, ERC, CUP i tota l’esquerra independentista pel Punt i Final i la DUI.

576_1373636362via-baltica-mar1157609_556434561072125_1460557703_n
(Fotografia: Així fou la Via Bàltica, un any després eren independents)
No podem ajornar la plena unitat:  El temps ens va en contra i el natural cansament també! 
Units per responsabilitat estratègica CDC, ERC, CUP  i  CUP i tota l’esquerra independentista pel Punt i Final i la DUI. (Així fou la Via Bàltica)
Salvador Molins Escudé Hem d’acabar aquest procés. El temps ens va en contra i el natural cansament també! DUI el mes 19è, i si pot ser, abans!

foto de Salvador Molins Escudé.
Eduard Samsa
Eduard Samsa A L’ASSEMBLEA DE MANRESA: PROPOSTA DAVANT LES POSSIBLES NOVES ELECCIONS A LES “CORTES ESPAÑOLAS”: Atès el paper gairebé “institucional” que els hi tocarà encarnar als representants de l’independentisme català a les “Cortes españolas” durant aquest període de preparació de la desconnexió de Catalunya: per què no proposar una candidatura unitària sense adscripció partidista, és a dir, que explícitament no representi cap partit o suma de partits com a tals, sinò íntegrament formada per personalitats independents per les que el poble català es senti representat transversalment i en les quals delegui la seva representació per sobre de les respectives adscripcions o manca d’adscripcions de cadascú, i reconeguda per tots els partits, institucions, entitats i associacions del camp independentista? Això permetria votar-la a totes les sensibilitats del camp independentista i fins i tot a molts indecisos…

Salvador Molins Escudé
Salvador Molins Escudé Aquesta proposta és molt ferma. Si no es fa així Junts pel Sí, separats CDC, ERC i CUP seran derrotats i humiliats i al cansament de la societat catalana s’hi sumarà l’esgotament dels independentistes i també s’hi sumarà la depressió i la desil·lusió col·lectiva de la nostra gent. Estratègicament no ens ho podem permetre. L’Esquerra Independentista també s’hi ha de sumar. Ja va essent hora de que actuem units davant el moment històric que vivim i aparquem els interessos partidistes fins que assolim fer la DUI i acabar victoriosament aquest procés de Recuperació de la set vegades centenària independència de Catalunya.No podem jugar amb el factor cansament, és un factor que no controlem i ens pot enfonsar.

Tampoc podem acumular la sensació de fracàs, i l’anar separats ens abocarà al desastre. “La dona del Cèsar ha de ser honrada i sobretot ho ha de semblar” eus ací el valor negatiu de les sensacions de cansament, de dilació interessada i de fracàs.
Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, Soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM. membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC -Unim-nos per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *