Un President Català independentista mai pot girar la cara a la DUI i menys al Reconeixement Internacional.

Un eix molt convenient: Washington DC-Londres-Barcelona-Jerusalem

“Catalunya completarà la “Creu d’Occident” a Europa un cop faci sense por la DUI”

La Independència cada dia més aprop! Quan farem el salt? com farem el salt? BIC 2294

La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi
i la nostra Estelada.

Amb Catalunya, Occident pot completar en el marc d’Europa un dels seus grans eixos, em refereixo a l’eix anglosaxo que connecta els Estats Units amb Londres i va fins Israel, un estil de democràcia i de defensa de la llibertat en el que Catalunya encaixarà bé i esdevindrà una vàlua que d’alguna manera encara resta pendent.

L’altre eix més significatiu enllaça Alemanya, França i Itàlia. L’arc del Nord el formen països com Suècia, Noruega, Islàndia i Dinamarca, …

A més, dins d’Europa no és bo que Anglaterra es trobi gaire sola i amb Catalunya hi trobaria un bon aliat i una altra ferma companya.

Els dos eixos ben completats dibuixaran una creu, no pas d’estels lluents com els que dibuixen la famosa i bonica constel·lació anomenada «la Creu dels Mars del Sud» brúixola i nord de vaixells i mariners al llarg de tota la història, sinó una creu formada pels diferents estels blancs corresponents a les nacions europees, estels que simbolitzen la llibertat dels Pobles que frueixen del suprem valor de la seva pròpia independència, estels blancs com el que figura dins del triangle blau de la nostra estelada.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

——————- Noticia d’avui a Vilaweb:

(Estònia,  Dinamarca, Irlanda o Suècia i …. a favor de la Catalunya Independent. Ens entendrem ….!)  En un món cada vegada més petit. EUA, Anglaterra, … Crear sinergies …. (SME,CA)

MÓN

Diputats del Parlament d’Estònia creen un grup de suport al procés català

Segons el diari Ara, que ha avançat la notícia, servirà per seguir la transició de Catalunya cap a la independència

rk hoone

El Riigikogu, el parlament estonià, ha iniciat la creació d’un grup de suport al procés d’independència de Catalunya, segons que publica l’Ara. Estarà format per deu parlamentaris i la seva funció serà la d’establir relació amb Catalunya i seguir l’evolució del procés. Els iniciadors del grup són dos parlamentaris dels dos principals partits del país, Mark Soosaar, socialdemòcrata, i Aadu Must, liberal.

VilaWeb s’ha posat en contacte amb el Diplocat i el departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors de la Generalitat de Catalunya, i tots dos equips afirmen desconèixer la iniciativa del parlament estonià.

D’aquesta manera, Estònia s’uneix a altres parlaments europeus que han tractat el procés d’independència de Catalunya, com és el cas de Dinamarca, Irlanda o Suècia.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *