Dimissió! Inútil Puigdemont traïdor a la llibertat de Catalunya, fotocòpia dolenta de Mas. Senyor Puigdemont plegui ja! Dimiteixi ja!

1 - ara Hora DUIPUNT I FINAL 6

Dimissió! Inútil Puigdemont traïdor a la llibertat de Catalunya, fotocòpia dolenta de Mas. Senyor Puigdemont plegui ja!    Dimiteixi ja!

Són una colla d’eunucs! Han de saber que no volem referèndums pactats amb Espanya, sols hem de votar la nova Constitució i prou i les preguntes són nostres i de ningú més.

Data i Pregunta, el dia de la marmota catalana, no ens treiem de sobre els espectres de Mas i Duran.

D’aquesta colla d’inútils només ens en lliurarà Espanya!

Què hem de fer davant tanta misèria?  Què hem de fer!?    Ohhhhh! Mare de Déu senyor!

Quantes vegades hem de votar, la gent d’aquest Poble, perquè no se’ns faci cas!

9N, 27S, DIP, …. !?                 Quantes vegades més?

1 vertader procés

1 PRECIPITEM_6

———————————–

(Darrera notícia Vilaweb):

Puigdemont:

‘Estem disposats a negociar la data

i la pregunta del referèndum’

El president recorda en una entrevista a El Periódico que el full de ruta no preveu la DUI aquesta legislatura.

El president Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, diu que el govern català està disposat a parlar amb l’executiu espanyol, hi hagi qui hagi al capdavant, de les condicions d’un referèndum. ‘Nosaltres estem disposats a parlar de data, de pregunta, de quòrums i d’incloure propostes alternatives. Si hi ha voluntat d’impulsar un referèndum, per nosaltres no quedarà que les condicions en què es porti a terme siguin satisfactòries per a les dues parts’, ha declarat en una entrevista a El Periódico.

Diu que si hagués existit la via del referèndum a l’estat espanyol [que recorda que es pot fer dins del marc de la constitució espanyola si hi ha voluntat política], ‘segur que la llei de la claredat hauria estat damunt de la taula. I ens hauríem posat d’acord sobre participació, majories, minories, fins i tot la mo­ratòria respecte als anys que hauríem d’esperar per poder-ne convocar un altre. En una taula de negociació tot això és absolutament dialogable.’

Considera, doncs, que cal tenir en compte sempre, en la negociació d’un referèndum, que l’elecció entre l’statu quo i la independència hi han de ser, per més que arribés mai una hipotètica oferta diferent de referèndum per part d’Espanya. ‘Si l’statu quo resulta insuficient per a tots i l’estat creu que pot fer una oferta, com la que va fer Cameron als escocesos amb el ‘devolution max’ [transferència més gran de poders], nosaltres no ho veuríem malament. No ens tanquem aquesta porta.’

Ara, qui oferirà això, com a president espanyol? Sánchez? ‘És prematur saber en què es concretarà aquesta voluntat de diàleg de Sánchez. Per la nostra part no quedarà. Si vol ser audaç, que jo crec que hauria de ser-ho, nos­altres l’ajudarem. Si no, seguirem igual’, diu Puigdemont.

El president també respon a la pregunta de si és factibe una DUI aquesta legislatura. ‘Si estem parlant del que alguns pensen que pot ser una declaració unilateral d’independència o una declaració efectiva d’independència, per descomptat que no. Aquest no és el propòsit del govern català. Ni és el full de ruta. El que diem és que per poder proclamar la independència i ser un estat hem de començar a aprovar un conjunt de lleis.’ I insisteix: ‘No tenim el mandat per fer una declaració unilateral d’independència. Qui té el botó i l’autoritat per decidir si som independents és la gent. I a la gent se la convocarà a unes eleccions constituents per elegir uns representants que, si tenen prou força, elaboraran una constitució i convocaran un referèndum.’

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *