El Procés Constituent no ha de ser inclusiu sinó reactiu, que tothom s’hi vegi implicat: O Caixa o Faixa. O hi ets o en quedes fora.

La Nació Sencera.

La llengua exclusivament la catalana.

L’Estat només independent, en forma de República -no faltaria més!- però totalment independent, amb cadira a l’ONU com Suïssa, Dinamarca, Suècia, Noruega, Israel, Sud-Àfrica i tants altres.

La Constitució com la de Macià a l’Havana, 1928. Una Constitució inspirada amb la Contundència i la modernitat de la des Estats Unirts d’Amèrica, una constitució plenament i exclusivament Catalana, com ha d’ésser arreu per a tota nació veritablement solidària primer de tot amb si mateixa, no es pot ser solidari veritable amb els immigrants d’una guerra d’un país no gaire llunyà si no ets solidari, primer de tot, amb la TEVA GENT, aquella gent que de fa dècades ha acollit tants enemics a casa seva, tants egoïstes i incults que encara no se la senten seva tal com és i actuen com a autèntics colonitzadors de la Nació Catalana, enemics de la seva llengua i ignorants expressos de la seva idiosincràsia. una constitució -com la de l’Havana: breu, clara i potent.

————–

Per tant el Procés Constituent s’està atrassant i això no ho hem de permetre.

És molt urgent i és el darrer camí, que s’ha de cloure amb un Referèndum per acceptar-ne els termes. Millor abans: Vols la Constitució, Sí o No?. Un Referèndum exclusivament sota la nostra sobirania com a catalans, gens relacionat amb les lleis espanyoles, ni amb el seu TC, aquesta ha de ser la nostra unilateralitat cada com més decidida i contundent, els altres catalans, els que encara no tenen clar si ho són, ja s’hi afegiran si voleni si no que se’¡n vagin a fer punyetes! ells o nosaltres, aquesta és la qüestió. Pidolant-los mai es posaran a rotllo i sols ens faran ajupir -com sempre ho han fet-.

——————-

Només la fermesa de caràcter, la unilateralitat convençuda del nostre dret a Recuperar la nostra Secular Independènciai i la contundència de plantejaments ens pot portar a la merescuda VICTÒRIA que ja ho sabeu és la INDEPENDÊNCIA , primer valor de tota nació!

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *