Sr. Mas no es torni a posar l’uniforme de minyona d’Espanya, encaixista i autonomista!

1525230_600696149996652_743138876_n

Sr. Mas, no cal que rigui, calli i ja en tenim prou. Prou de distorsions convergents. Prou de declaracions retardatàries. El que val per a Puigdemont val per a vostè, menys teatre i menys plorar que només queden 16 mesos.

Prou de distorsions convergents! prou declaracions de Neus Munté, Artur Mas, Josep Rull, Mas Colell, … etc. sembla que trobin a faltar el Duran.

HI HA UNA ALTERNATIVA ALS FACTORS DISTORSIONADORS QUE CDC ESTÀ FENT I PRACTICANT DES QUE ES VA FORMAR EL GOVERN DE JxSi:

RELACIÓ DE FACTORS DISTORSIONADORS:
(LLevat d’alguna omissió)

1 – Declarar, una i una altra vegada, tots els capitostos de CDC que no es pot complir el plaç de lliurament que ha votat el Poble, 9n. 27s, DIP.

2 – Ajornar la DUI sine die. Puigdemont, Baños-Cup, ANC, AMI enlloc de pactar-la i preparar-la. Ara la CUP torna a jugar amb la DUI amb el perill de tornar a repetir la mateixa jugada del 27S, sense la determinació absoluta que cal, van assolir vots amb aquesta jugada el 27S i després van abandonar, van enganyar totalment.

3 – Actuar amb contrasentit, tothom sap que igualment que amb el pacte fiscal Espanya no ho consentirà per tant s’imposa la DUI i la ruptura.

4 – Hem sentit a dir que funcionaris i fàrmàcies no cobren, que les retallades com la recollida sanitària de la gent gran no paren de créixer i créixer, però heu sentit a dir que ses senyories hagin deixat de cobrar alguna paga?

5 – I el que és pitjor de tot que un dels principals actors de JxSí torni al joc de la puta i la ramoneta amb els seus votants i la consegüent política que això suposa: no es pot ser a la vegada independentista i autonomista allò que ells en diu sobiranisme*** i que tants incauts -rucs catalans de tots nivells, àdhuc periodistes- s’empassen a galet com els pixats d’una vaca i mira que pixen les vaques! no s’ennuegaran d’una puta vegada. Perquè sense emprenyament i alternatives envers aquesta gent no assoliríem el Punt i final necessar: DUI!

Salvador Molins, Catalunya Acció, Compromesos amb la DUI, UPDIC -UNITS PER A DECLARAR LA INDEPENDÊNCIA CATALANA- (Partit de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa, l’alternativa a aquells que pel que sembla no tenen capacitat ni convenciment per acomplir els aplaçaments convinguts pel Poble les vegades que ha sigut consultat i ha respost amb tota la legimitat i amb majoria: 9N, 27S, DIP 

*** #3 PERE SEGURA FERRER  (Resposta extreta de l’AVUI en una notícia sobre la refundació de Convergència)

“Junts pel Si”:objectiu la independència. CDC, Mas, Rull: a CDC s’hi poden integrar els que votarien NO en referèndum. CDC forma part de “Junts pel SI”, coherència? Refundar o retornar a temps vells o no tant vells? Al “ni carn ni peix”? Als eufemismes, com ara aquest sublim i fal·laç “sobranisme ampli”… L’independentisme per a la intimitat… Com l’Aznar i el seu parlar català?

trahit

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *