Una “acció contundent” es diu “DUI”. Què esperem compatriotes?!

1 ara Hora DUI1 PRECIPITEM_6

 

“A Catalunya també tenim homes decidits per la DUI i la Independència Urgent que no podem assolir de cap manera sota la tutela i les lleis espanyoles que només faran que barrar-nos el pas.

Jordi Fornas i l’UPDIC tenen la voluntat necessària per independitzar Catalunya, aquesta voluntat i 68 diputats són els dos únics ingredients necessaris per preparar i fer una DUI.

MÓN (Notícia Vilaweb)

Escòcia estudia proclamar la independència al juny, si el no a la UE guanya al Regne Unit

Un antic líder del partit demana una acció contundent i no la convocatòria d’un nou referèndum

L’antic líder de l’SNP Gordon Wilson ha iniciat una campanya per a demanar al govern escocès que proclami directament la independència si el no a Europa s’imposa en el referèndum del pròxim mes de juny a Anglaterra i no ho fa a Escòcia, provocant així la victòria del no al Regne Unit. ‘Declarar la independència seria l’única manera possible d’aconseguir que la voluntat dels escocesos de seguir formant part de la Unió sigui respectada’.

L’SNP ha anunciat que estudiarà la proposta encara que de moment la postura oficial del partit és que si el no a la Unió Europea guanya a Anglaterra i el sí ho fa a Escòcia el que caldria és convocar immediatament un nou referèndum d’independència. Les enquestes mostren que els cinc milions d’escocesos són partidaris de seguir a la Unió Europea però representen una minoria davant els 53 milions d’anglesos, que representen el 84 per cent de la població del Regne Unit.

Gordon Wilson va lideral els nacionalistes escocesos als anys vuitanta i ha esdevingut un dels partidaris més insistents de la independència.

____________________

A Catalunya també tenim homes decidits per la DUI i la Independència Urgent que no podem assolir de cap manera sota la tutela i les lleis espanyoles que només faran que barrar-nos el pas.

Jordi Fornas i l’UPDIC tenen la voluntat necessària per independitzar Catalunya, aquesta voluntat i 68 diputats són els dos únics ingredients necessaris per preparar i fer una DUI.

————————

(Aquest post ha sigut escrit i publicat per Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *