Govern col·laboracionista de Vichy o govern català autonomista de Coixí ? o preparem amb diligència la DUI.

1 ara Hora DUI1 PRECIPITEM_6

Ara veiem com el govern d’Espanya es fa ingovernable, quants anys el govern de Jordi Pujol va apuntalar-lo a canvi d’una espoliació que tots, àdhuc Pujol, havíem de conèixer, i tots per por i per mandra ignoràvem.

Ara, si escoltem en detall les declaracions de Puigdemont, Junqueras, Romeva i demés encarregats del govern dels 18 mesos, cada vegada que espanya i el seu TC amb un decret o preventiva ens barra el pas, us adonareu de que estem entrant en un nou engany que cap de nosaltres ni ells mateixos (Romeva i tots els demés polítics de JxSi i CUP) hem de permetre. Aquesta pastanaga de les estructures d’estat i demés lleis de “transició nacional”que les preparem però només podem funcionar segons les lleis autonòmiques establertes … que prepararem l’Agència Fiscal Catalana -depenent de l’Espanyola- però no pas per caminar cap a la Independència sinó que si badem serà per atonyinar encara més als ja baldats i espoliats catalans, … farem política exterior, però això sí, només seran funcions autonòmiques ???!  i així anar continuant … prepararem el nou estat però si el govern d’Espanya i la seva Constitución ens ho permet … cosa que sabem perfectament que no és possible, ni 18 mesos, ni referèdum consentit, ni res que s’hi assembli, i si no ho sabem … ho hem de saber!, i no ignorar-ho com vàrem ignorar durant 30 anys com llançavem els nostres recursos i la nostra dignitat al forat negre  espanyol.

… I així no podem permetre’ns anar continuant en un cercle fals que es farà repetitiu, inacabable i esgotador, que enlloc d’acomboiar els catalans per a la independència els dispersarà.

Hem d’evitar que es consolidi aquesta manera de fer pseudo col·laboracionista que vol evitar travessar les ratlles vermelles que anirà establint Espanya i que aniran estrenyent el cercle de l’ofec d’aquest procés que ara davant de tot això encara renuncia a preparar la DUI i a exercir-la ben de pressa.

El govern actual actua amb un seguit de falsos equilibris, i així ho manifesta en les seves edulcorades i sofisticades declaracions entre el fer veure davant dels catalans que se salta les limitacions espanyoles i en realitat la submissió de facto a aquestes limitacions. És com si d’amagat i en pla estruç li diguessis a l’amo espanyol: no em renyis tot el que estic fent és i serà “Constitucional” espanyol, naturalment!

O sigui: govern de coixí perquè els catalans esperem i dormim tranquils i govern de coixí airbag perquè Espanya no s’enfadi massa confiada que això no passarà d’aquí.

Despertem i no ens enganyem: o DUI o govern autonomista de “Coixí” com ho fou de col·laboracionista el de “Vichy”.

Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, Membre de “Compromesos amb la DUI”, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, simpatitzant de l’UPDIC “Unim-nos per Declarar la Independència Catalana” de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *