Quin partit proposa i defensa la DUI com a camí legítim i necessari? -L’UPDIC de Jordi Fornas “UNIM-NOS PER DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA”

VOLUNTAT D’INDEPENDÈNCIA: Jordi Fornas (UPDIC), Ignasi Ferrer (Compromesos amb la DUI)

1 ara Hora DUI18 hores

Catalans Independentistes sumem-nos a Jordi Fornas (UPDIC) Partit Polític -Units per a Declarar la Independència Catalana- amb Pàgines Facebook territorials.

I sumem-nos a Ignasi Ferrer i Rat Gasol (Compromesos per la DUI) Pàgina de Facebook.

Gent com ells i molts altres, veritablement compromesos amb la nostra Independència, no deixem que contraris a la Independència de Catalunya ens passin la mà per la cara.

Construïm la Força de partidaris de la DUI, s’acosta el moment de la Ruptura i el més calent és a l’aiguera. Si no ens estructurem no farem res.

Un Poble desorganitzat abans o després de la DUI no és capaç de sortir al carrer ni és capaç de ser efectiu en res. El país ens falla per dalt i els de dalt campen als seus aires negant la DUI i perseguint impossibles com un Referèndum pactat o donant el control dels mitjans de Catalunya -estructura d’estat- als Ciutadans, partit contrari a totes les estructures d’estat i a la mateixa llibertat i plenitud de Catalunya.

(Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM)


Contra el tòpic i la falsedat de que no es pot fer la DUI. Partidaris de la DUI … UNIM-NOS !!! … FEM FORÇA !!!

Contra el tòpic i la falsedat de que no es pot fer la DUI perquè el 27S del 2015 el Poble català del Principat de Catalunya va perdre el Plebiscit.

Les eleccions del 27S es van guanyar, la DUI és possible perquè només depèn de la voluntat política de la majoria de diputats i del compliment del compromís que Junts i Cup van contreure amb els catalans.

On és aquesta voluntat? Perquè Junts i Cup s’han saltat el compromís a la torera? El Poble català no vol ni “toros”, ni enganys, ni renúncies! I menys encara “toreros”!

La DUI es fonamenta en una voluntat política i per tant és garantida per una majoria de diputats, en el cas català  68 diputats. En la legislatura actual les forces independentistes tenen encara 4 diputats més dels absolutament necessaris. Fer la DUI, si Junts i Cup volguessin, seria possible.

La DUI, avui dia, gràcies  al cas de Kosovo i per jurisprudència del Tribunal de la Haia, “no és contrària al Dret Internacional actual” per tant és legal internacionalment parlant.

Els Referèndums es basen en la majoria de vots a favor d’una de les opcions, normalment Sí o No. En cas de que la Comunitat internacional demanés un Referèndum de ratificació d’una possible DUI catalana es basaria naturalment en la majoria de vots i podria ser que es demanés una participació d’un 55% de la població amb dret a vot. Podria ser que un cop feta una DUI no és demanés cap Referèndum de ratificació i no passaria res, aquella DUI no contraderia la legislació internacional actual.

Les eleccions del proppassat 27S eren eleccions al Parlament Català i segons la legislació actual es basaven en votar diputats i projectes (programes) que curiosament tan el de Junts com el de la Cup es comprometien en fer la DUI, no és això el programa: un compromís? Aquestes eleccions també tenien un sentit plebiscitari de fons però de cap manera eren un referèndum amb una pregunta i dues opcions, no comptaven vots sinó diputats.

El vot exterior va ser una tupinada de facto vergonyant, i ni Junts ni Cup van respondre davant d’aquest atac a la democràcia i als nostres drets inalienables com a persones i com a nació, no hi van respondre amb la força i coordinació que ho haurien d’haver fet.

Fet i debatut les eleccions no es van perdre sinó que es van guanyar per majoria absoluta de diputats. Dir que s’havia perdut el Plebiscit és una ruqueria mal intencionada o de curts de gambals de l’alçada d’un campanar. Les eleccions no eren un Plebiscit sinó unes eleccions que significaven el mandat majoritari de portar Catalunya a la plena Independència.

Al final de tot només resta la voluntat de 72 diputats fidels al nostre Poble, voluntat d’assolir la Independència de Catalunya, on és aquesta voluntat? on s’ha amagat? on és el compromís de fer la DUI? on s’ha perdut aquest compromís?

És molt llastimós que una vegada més el país ens falli per dalt -la nostra classe política- o el que és el mateix, els representants polítics escollits, les seves organitzacions i primer de tot els seus capdavanters. Tots els demés si no ho denunciem i actuem en conseqüència també en som responsables.

Les eleccions del 27S es van guanyar, la DUI és possible perquè només depén de la voluntat política de la majoria de diputats i del compliment del compromís que Junts i Cup van contreure amb els catalans

On és aquesta voluntat? On és el compromís?

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, Compromés amb la DUI, simpatitzant de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència dels catalans- de Jordi Fornas es batlle de Gallifa.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *