Junts i Cup que no facin el ruc! NO ELS HO PERMETREM! Els foragitarem per necis.

La Restitució de la nostra Independència no es pot ajornar més perquè “malalties llargues són parentes de la mort”.

collons1919232_10207697018177940_1043084651363104933_n

QUE ELS NOSTRES CAPDAVANTERS ABANDONIN JA ELS ENGANYS, LES PASTANAGUES, LES RENUNCIES I PARTIDISMES. QUE ES COMPROMETIN AMB LA DUI.

L’anomenat “Procés”, la Recuperació de la nostra plena Independència com a Nació mil·lenària, set-cents anys Independent, no es pot allargar perquè “malalties llargues són  parentes de la mort”.

Abandonem d’una vegada per sempre els auto enganys i les pastanagues electorals, el dret de decidir el tenen tots els humans i ja n’hi ha prou de fer-lo servir de succedani de la “Independència”. Ja n’hi ha prou de fer servir el mot “sobiranista” per estovar la força de la Independència. Són uns jocs, dret a decidir i sobiranisme,  que practiquen impunement des de fa massa temps els mitjans catalans -Avui, Ara, TV3, … etc. els partits polítics que ens pensem més nostrats, polítics catalans, alguns per pura niciesa i els altres amb tota la mala intenció, uns i altres dificulten i posen pals a les rodes a la lucidesa de molts catalans. Manca absolutament la dignitat de catalans honorables que defensin la Independència donant exemple de claredat de conceptes i determinació absoluta. Prou de matxucar la plenitud de Catalunya que és la seva total independència! Prou de joc brut, catalans maldestres!

Sols la Independència! no volem ni lleis noves, ni lleis alienes, sols volem la Plena Independència dels Catalans.

Si Mas, o Junqueras, o Baños, o qualsevol altre …. no es mantenen fidels al mandat del Poble Català del 27 de setembre d’aquest 2015, mandat explícit per l’assoliment immediat de la Plena Independència dels Catalans que pleguin!

Que no donin giragonses parlant d’una i mil pastanagues, ni preteses dificultats i allargaments de l’emancipació del nostre Poble, perquè no els ho permetrem.

Que es posin les piles i no enganyin de nou els catalans amb coses tan òbviament impossibles com el dret a decidir dins d’Espanya, com Referèndums impossibles dins d’Espanya, falses promeses, majories impossibles, ni res que pretengui tornar a encaixar Catalunya i els catalans en els llims d’aquest taüt de “la morta” que ja fa més de 300 anys és una autèntic forat negre per a tota la Nació Catalana.

També han de saber els nostres polítics anticapitalistes que la política que defensen només pot tenir vida en una República Catalana Independent, mai tindrà vida dins d’Espanya. Dins d’Espanya només hi haurà  ”Troica”, OTAN i capitalisme i despotisme desenfrenats i més encara sempre enfocats contra Catalunya i contra tota la nostra Nació.

La Independència de Catalunya s’ha de fer, s’ha de fer bé, i fer-la bé vol dir fer-la de manera unilateral -no hi ha cap altra manera possible-  i sobretot, fer-la depressa.

Si els capdavanters polítics actuals no en sou capaços, aparteu-vos dignament i deixeu passar davant altres homes com l’Uriel, el Tena, l’Espot o el Fornas. Tots hi sortirem guanyant.

Si no hi ha pacte és que la via política no val, aleshores el Poble n’ha de prendre el relleu.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, català pro DUI, simpatitzant de l’UPDIC -Units par a Declarar la Independència Catalana-, el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *